Позата, в която заспивате – какво говори тя?

Разгледайте рисунките. Видяхте ли позата, в която заспивате? А сега разберете какво показва тя за вас…

1. Заспивате, като свивате напред коленeтe си

Вие сте спокойна натура. Не се ядосвате лесно. Не сте дребнави, нито злопаметни. Не съдите твърде строго нито другите, нито себе си. Знаете, че никой от нас не е идеален, че всички сме дошли на тази земя, за да усвоим определени уроци. Търпеливи сте. Вярвате, че всичко се случва с причина, дори ако в момента не знаем каква е тя. Вярвате, че всеки човек, който се появява в живота ни е, е тук, за да ни научи на нещо.

Вярвате, че ако нещо трябва да се случи, то ще се случи. Когато трябва и както трябва.

Усмихвате се често. В душата ви е слънчево, дори ако навън е мрачно и сиво. Вашето мото е, че всяка буря отминава, че след всяка зима идва пролет. Оптимисти сте. Опитвате се да виждате положителното във всяка ситуация, урока във всяка грешка. Лесно се приспособявате към промените в живота, защото знаете, че те са част от израстването ни.

2. Заспивате в поза ембрион

Вие сте чувствителни и раними. Другите обаче често не си дават сметка за това и ви огорчават, без да го съзнават. Гордостта и вродената ви тактичност обаче ви кара да таите обидата в себе си, надявайки се другият сам да разбере, че ви е наранил. Което, за съжаление, рядко се случва.Тъжното е, че вие самите с лекота можете да се поставите на мястото на другия. И го правите непрекъснато. Съпреживявате чуждата болка, споделяте чуждите тревоги. И се опитвате да помогнете. С каквото можете.

Вярвате, че състрадателността е това, което ни прави хора. Но рядко я срещате другаде, освен у себе си…

С тази поза сякаш се опитвате да се изолирате от собствените ви проблеми и несгоди. Не го показвате, но имате нужда от подкрепа и разбиране, от рамо, на което да се облегнете. Често се чувствате несигурни в себе си. А всъщност притежавате богата душевност, на която трябва да дадете поле за изява. Танцувайте, рисувайте или пишете… Родени сте да творите.

3. Заспивате, лежейки върху корема си

Вие сте импулсивни, инициативни, самостоятелни. Призванието ви е да бъдете лидери, да бъдете иноватори, да раждате идеи, да прокарвате нови пътища… Да увличате хората и да им помагате да намират мисията в живота си. Мислите ви винаги са устремени напред, в търсене на нови хоризонти, в преследване на нови мечти.

Вярвате, че ако човек вложи най-доброто от себе си, може да постигне всичко.

Стига да не се обезвери при първия неуспех. Вие обаче вярвате, че единственият провал, е да се предадеш. Затова и никога не се отказвате. В същото време сте здраво стъпили на земята. Знаете, че, за да се реализира една мечта, са нужни действия, подготовка и добра преценка – на времето и възможностите ви. Затова обичате да планирате всичко предварително, да сте подготвени за изненадите на живота. Отговорни и упорити сте. Това ви носи успех, с каквото и да се захванете.

4. Заспивате по гръб, с ръка на(под) възглавницата и разкрачени крака

Вие сте позитивни и енергични. Обичате живота и знаете как да го живеете. Знаете как да виждате магията в малките неща – в изгрева и залеза, в старата позната от детството песен, в хубавата книга, в срещата с приятели, в разходката в парка с любимия…

Вие сте сърцето на всяка компания, пламъкът, който запалва останалите.

С вас никога не е скучно. Радвате се на всичко и заразявате и другите с енергията си. Открити и искрени сте. Винаги влагате всичко от себе си – и в личния си живот, и в работата си. Стараете се да оползотворявате максимално пълноценно времето си. Да се радвате на всяка минута от деня, защото знаете, че нито един миг не се връща при нас. За вас чашата винаги е наполовина пълна. И това е напълно достатъчно, за да се чувствате удовлетворени и благодарни.

5. Заспивате по гръб, с ръце покрай тялото и прибрани крака

Вие сте целенасочени, упорити, прагматични. Знаете какво искате и как да го получите. Не правите компромиси с нищо, но най-вече със себе си. Не обичате излишните усложнения. Опитвате се да живеете максимално опростено и пълноценно. Вярвате, че истинските неща в света се черно-бели. Когато вярвате на един човек, му вярвате 100-процентово.

Когато обичате, обичате. 100-процентово. Без да си задавате излишни въпроси, без да търсите сложни отговори.

Когато обаче някой ви разочарова, е почти невъзможно отново да спечели доверието ви. За вас счупената стомна си остава счупена, дори ако се опитаме да я залепим… Не обичате голословието и празните обещания. Вие сте човек, който застава зад думите си. За вас честта е нещо, което трябва да се защитава всеки ден, във всяка ситуация, без значение колко незначителна е тя. С други думи, на вас наистина може да се разчита!

6. Заспивате по корем, като повдигате едното си коляно

Вие сте непредвидими и винаги пълни с изненади. Именно в това се крие чарът ви.

За вас животът е приключение, което трябва да се изживее.

Романтични сте. В същото време, настроенията ви бързо се менят и това понякога обърква околните. Лесно може да изпаднете в меланхолия, но това е, защото сте чувствителни и впечатлителни. Когато ви се налага да правите жизненоважни избори, трудно взимате решение. А когато го направите, често се обръщате назад и се питате дали не трябваше да постъпите другояче. Причината за това е, че сте склонни да идеализирате – както хора, така и ситуации. Това ви пречи да видите колко идеална всъщност е ситуацията, в която се намирате в момента…

По материали от интернет