Пред вас е кралицата

Най-много от всичко тя очаква да чуе похвала. Нейният любим е длъжен снизходително да се отнася към този недостатък (самата тя смята себе си за идеална) и да обръщате внимание на нейните достойнства. Ако искате да се разбирате с нея, признайте й неотменното право да се смята за възхитителна. От тази отправна точка можете да пристъпите към по-сериозни и реалистични отношения, но построени на този фундамент.

Ще постъпите разумно, ако скривате от нея интереса си към други жени. Тя се смята за единствена и неповторима. Дори намекът за наличието на съперница ще я накара да се затвори. Тя е над такива съперничества и в действителност мъничко се страхува от тях. Не може да се примири с поражение, а един от начините да го избегне е да не участва в състезанието.

Но тя се нуждае и от свобода, за да жъне победи над мъжете. Рядко ще я видите без един или няколко почитатели. Ярка, уверена в себе си, тя привлича мъжете. Те играят за Лъвицата роля на скъпоценност, подчертаваща нейната красота. Обикновено тя винаги е заобиколена от поклонници.

Повечето описания на жената Лъв я представят като безобразно егоистична. По-точно е да се каже, че има силен стремеж към самореализация. Тя чувства, че е родена различна от другите, и трябва да изрази това усещане. За щастие тя намира голямо самоизразяване в любовта.

Влюбената Лъвица отдава цялото си сърце. Не сдържа своите чувства. Романтичната й натура е неистова и тя очаква от своя избраник същата страст. Макар че жената Лъв е възхитително чувствено създание, тя не е склонна към експерименти

Лъвицата разцъфва в брака, но животът с нея може да се стори на партньора й излишно бурен и наситен. Не е лесно да си подчинен на кралицата; понякога жената Лъв проявява тиранични наклонности. Най-лошият сценарий се разиграва, когато тя се омъжи за човек, когото може да подчини напълно. В такъв случай тя получава от съпруга си покорност но това е прекалено незначителна компенсация на силната, дълбока и мощна любов, от която тя се нуждае. Излъганата в очакванията си Лъвица става зла и придирчива.

И обратното – получила истински принц, царицата може да го обсипе с безценни дарове, които несъмнено притежава. Ако й дадете любовта и възхищението, от които се нуждае душата й, ще разбудите в тази необикновена жена нежна страст. И ще се сдобиете със спътница в живота, която напълно подхожда на крал.

Тя постоянно е на показ – прекрасно ювелирно украшение от витрината на някоя бижутерия, по което всички минаващи замират от възхита. На важни обществени мероприятия тя ще бъде най-доброто украшение. Дори ако временно е зад кулисите, тя се чувства звезда, очакваща излизане пред възхитената аудитория.

За нея няма нищо по-важно от мъжете, увлечени по нея и изразяващи своя възторг. Тя не само трябва да заема важно място в живота на партньора си, но трябва да е единствена. За нея обаче подобни ограничения не се отнасят. Тя иска да бъде напълно свободна в избора на нова жертва. Обикновено това не й отнема много време и жертвата сама идва. Лъвиците са най-известните ловци.

Тя обича хората, но е егоистка. Тя предпочита да доминира, но се отнася с уважение, тщеславна е, но е добра – изтъкана от противоречия, приема чуждите проблеми само през призмата на собственото Аз.

Тя е нетърпелива, непредсказуема, привлекателна. Емоциите й обикновено са повърхностни. Често е влюбена, но рядко е способна да обича. Не умее да дава.

Ако любовната връзка се очертава твърде удобна, тя започва да мързелува и възприема всичко ставащо в леглото като даденост. В резултат огънят, който е разгоряла в партньора си, започва да угасва. Я без необходимото й обожание собствените й сексуални желания постепенно умират.

За да бъде във форма, й трябват промени, но това не е лесно. Тя е предана на този, който я обича, но ако привързаността му изчезне, тя ще си тръгне. Често може да се озове в „любовен триъгълник”, сблъсквайки челно двама мъже. Тя е щастлива само когато е в центъра на вниманието.

Ако хората не следват правилата й, тя никога няма да обвини себе си за това. А когато съдбата я хвърли в някой емоционален срив, е склонна да драматизира ситуацията, разигравайки ролята на трагична героиня. Честно казано, сама си създава проблеми.

Смята себе си за прекалено идеалистична, затова често изпитва разочарования. Нерядко обича „не когото трябва” или отхвърля „точния човек” заради прекалено големите си изисквания. Има рядък талант да провокира собствените си нещастия.

Тя се отнася небрежно към парите. Обича да ги харчи, и то най-вече за себе си. Това е същество, обичащо разкоша, затова предпочита партньор, способен да й го осигури. Винаги се поддава на слабостите си. Обича да прави скъпи подаръци и да организира екстравагантни вечери. Прекрасна домакиня, тя е способна да забавлява гостите и да ги обкръжава с внимание и грижа (но това не се отнася до неканените гости). Как може да разчитате на гостоприемството й, ако тя лично не ви е поканила?

Другите жени й завиждат, защото всички привлекателни мъже са около нея. Тя ги привлича, може би защото смята, че й отдават дължимото. Ако се усмихва на някой мъж, това може да е подвеждащо, тъй като далеч невинаги означава, че й харесва. Просто е доволна от вниманието му.

Има прекрасно чувство за хумор и най-добрият начин да завържете отношения с нея е да я разсмеете. Творческа натура, храбра, находчива, обича приключенията. Може да направи нелоша кариера, макар че с нея понякога трудно се работи, понеже тя изисква да й се подчиняват. Талантлива е, но прекалено често талантът й не намира приложение.

Всичко тривиално й навява скука. Тя е готова да стигне далеч, за да я избягва. Разстоянието създава очарование. Тя мечтае за романтични места – Испания, Акрополът, Тадж Махал – всяко я зове с очарователната си мелодия. Във всичките си начинания тя се отнася отрицателно към критиката, неспособна е и на самокритика. Както казва една Лъвица: „Защо трябва да се унижавам? Аз съм човек, който ще живее с мен до края на живота ми!”

Източник: http://megavselena.bg