Тя иска да притежава

Страхливецът никога няма да я завоюва. С нея може да има успех само мъж, който твърдо знае какво иска. Жената Скорпион е много емоционална, нежна и взискателна. Интересува я не лекия флирт или партньор за една нощ. Тя е притежателка. Мъжете, които не смята за необходимо да се обвързват, по-добре да си нямат работа с жена Скорпион. Тя е страна по договор със строги условия и много допълнения, в които е изброено какво не можете да правите.

Защо безнаказано й се удава да бъде ревнива притежателка? Причината е в това, че тя е възхитителна, очарователна и неотразима. Възбужда в спалнята и развлича в хола. Около нея витае аура от загадъчност. Може да доведе мъжа на границата на отчаянието и с една дума да му върне щастието.

Тази взривоопасна жена не познава междинни състояния. С жени от други зодиакални знаци можете да постигнете компромис за вашите права, но с нея това е изключено. Трябва да се подчините и да извлечете максимално удоволствие от вашата сделка, или ще ви се наложи да живеете върху действащ вулкан.

Любовта е изключително важна за нея, тя има обаяние, достатъчно за да привлече всеки мъж. Ако той е нещо особено, тя е способна да стане агресор. Стига силната й интуиция да й подсказва, че тя ще бъде щастлива с този човек, оборотите й се привеждат в действие. Рядко греши. Надарена е със способност да прониква в тайните на мъжката натура.

Скорпионът е воден знак и като всички представители на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби), жената Скорпион е много възприемчива към чувствата на другите. Най-силно желае здрава и близка връзка. Не търпи студенина или небрежност в отношенията, няма да се примири с усещането, че я изместват настрана. В любовта тя се оказва най-уязвима, партньорът може да я обиди, без дори да е разбрал. Друга жена е способна да прости и забрави, но обидената Скорпионка ще ви нанесе ответен удар. При необходимост тя ще погуби своя любим.

Но независимо че сте наясно със своенравната, страстна натура на тази жена, тя ще бъде верен другар за своя избраник. Родена е под фиксиран (постоянен) знак и умее да бъде безкрайно вярна. Мъжът няма да намери по-яростен съюзник. Ако жената Скорпион ви обича, тя ще ви защитава до последен дъх. Изисква постоянство и предлага в замяна верността си. Тя е притежателка, но много мъже, познаващи любовта на жената Скорпион, ще ви кажат, че най-много на света биха искали да останат нейна собственост.

Тя би могла да напише книга за това как трябва да се движиш, да разговаряш и да изглеждаш, когато очароваш един мъж. Тя е много сексуална. Само съвсем безразличен към секса мъж няма да реагира на страстта в очите и гласа й. Без да произнесе нито звук, тя е способна да говори за секс на всевъзможни езици.

Когато срещне привлекателен мъж, знае как да го открои от тълпата и това става дълго преди той да успее да забележи която и да е друга жена. Няма смисъл да се съпротивлява, няма да му остави избор – непреодолима сила действа на крайно податлив обект. Дори да не е първата красавица, големите й хипнотични очи ще задушат всяка съпротива. Той ще разбере как се чувства нещастното зайче, хипнотизирано от кобрата.

Тя не обича скучни партньори. Където и да тръгне, тя обича да пътува с първа класа и най-добре да се усмихнете и да платите разходите. Ако ви шокира маниерът й към парите, не го показвайте, иначе вие заедно с вашите пари скоро ще се окажете забравени.

Нейната енергия стига за няколко жени. Тя обича добре да работи и добре да се развлича. С каквото и да се занимава, тя е склонна към излишества. Това може да очарова, но и уморява. С нея вие никога няма да скучаете, но ще ви се прииска по-спокоен и уравновесен живот.

Към любовта се отнася сериозно. Както и мъжът Скорпион тя е плод на собствените си страсти. Но това невинаги се отнася до секса – нейната страст към живот съществува независимо от мъжете. Затова те не са в състояние да й се съпротивляват, те се стремят да я подчинят. Но дори това да се удаде на някой индивид, той едва ли ще може да проникне в тайните дълбини на скритата й чувственост.

Тя е взискателна в спалнята и малко мъже са способни да задоволят потребностите й. Тя е нетърпима към тези, които не й подхождат. От друга страна, тя е много добра с тези, които страдат от предразсъдъци и може да извърши чудеса с мъжките комплекси, които са на психологическа основа. Това обаче не е проява на алтруизъм от нейна страна. Просто ще направи всичко необходимо, за да му помогне да я задоволи.

Тя е надарена с остър ум и забележителна интуиция. Прекалено критична, тя подлага потенциалните си приятели и любовници на продължително проучване, преди да ги допусне в своя живот. Тя дълбоко се вглежда в другите хора, докато самата тя остава непроницаема за чуждите погледи. Нейният сложен характер трудно може да бъде разбран и той завинаги може да си остане тайна за околните. Тя обича да настоява на своето. Има търпение и скромност за постигане на целите си. Всичките й действия внимателно се планират за осъществяване на замисленото. Има мощна воля и истинска решимост, знае какво иска и ще се стреми към него с неотслабваща настойчивост. Няма да се отклони от своя път.

Предупреждение: крайно емоционалната й натура в случай на разочарование може да стане отмъстителна и разрушителна. Ако се почувства предадена, тя ще се превърне в най-опасния ви враг. Разяреният Скорпион е по-страшен от дявола. Тя няма да се спре пред нищо, за да отмъсти на този, който е предал доверието й. Стреми се не само да накаже виновника, но и да го унижи и срине.

Ревността е основният й недостатък. Тя смята, че нейният любим трябва да й отдаде цялото си възхищение, търси несъществуващи конкурентки и интриги там, където те дори не може и да съществуват. Ако на някое парти партньорът и за няколко минути се заговори със симпатична жена, на нея й се струва, че те си уреждат тайна среща, и действа съответстващо. Не е от тези, които ще си стоят тихичко в ъгъла и ще се крият зад мебелите. Тя ще ви стовари цялата си ярост.

Презира слабостта във всеки, който се огъва под натиск. Такива хора да не чакат съчувствието й. Ако в защитата ви има слабо място, тя ще го намери. Ако искате да останете с нея, трябва да я приемете такава, каквато е. В добро разположение на духа тя се отнася кралски с партньора си. Но ако настроението й се промени (а то ще се промени със сигурност), тя ще оглозга всичките му кости. Споровете с нея почти винаги са на висок тон. Ако не сте завършили някой конфликт до раздялата ви предната вечер, не й звънете на следващия ден, каквото и да става. Ще ви се стори, че с вас разговаря непознат човек.

В едно можете да бъдете сигурни: тя е дълбоко емоционална, много чувствителна и страстно предана на този, когото обича. Готова е на огромни жертви за тоз, към когото истински е привързана. Ако й отвърнете със същото, тя ще остане с вас завинаги.

Жената Скорпион може да бъде вярна любовница, която ще ви защитава пред другите, ще се бори за вас в най-трудни условия. Брак? Както вече сте се досетили, той може да бъде и рай, и ад. Няма среден вариант. Запомнете – този знак е най-склонният към крайности от целия Зодиак. Това е силна жена. Тези, които имат слаби нерви, да я заобикалят отдалече.