Прочистване от паразити в тялото чрез натурални средства

Прочистване от паразити в тялото чрез натурални средства | Диана

Нека започнем с ябълкова диета. Тя продължава една седмица и води до пълно прочистване от паразитите в тялото. Служи и за детоксикация, което е допълнителен плюс.

Започнете прочистването през първите четири дни от новата седмица. Яжте без никакво ограничение в количеството пресни ябълки и пийте ябълков сок.

Също така е важно да приемате и голямо количество вода. Продължете така два дни. През третия и четвъртия ден добавете таблетки (капсули) с чесън към ябълките и сока от тях.

След това започнете с консумация на сок или плод от папая. Пийте по няколко чаши ментов чай всеки ден.

Системата работи още по-добре, ако постепенно добавяте и тиквени семки към менюто си. Яжте ги с една супена лъжица зехтин.

Продължете, за да приключите подобаващо последните 3 дни от седмицата. Яжте много лук и чесън със зърна от киноа. Добавете и зелена салата.

Ако все още паразитите не са вън от тялото ви, ще се чувствате зле, може да ви тресе и да изпитвате болки. Избягвайте всички млечни продукти, сладки и преработени храни. Паразитите ги обожават, затова бъдете разумни!

Други също толкова ефикасни средства за прочистване от паразити са пелин, черни орехови обелки и карамфил.

С тях ще помогнете на черния дроб да се отърве от натрупаните токсини, паразити и химикали. Ако все още усещате подуване и не сте сигурни дали сте постигнали целта си, трябва да си набавите листа от алое.

За изчистване на червата наблегнете на магнезий или чай от хлъзгав бряст. Страхотен е и екстрактът от семена на грейпфрут. Той обаче е доста силен. Приемайте от него, но малко.

След като приключите със седемдневното прочистване от паразити, трябва да приемате витамини за подсилване на имунната система. За целта се снабдете с витамин В комплекс, а също така и екстракт от ехинацея.