Случайни събития няма

Случаят – това е един псевдоним на Съдбата, когато тя не иска да се подпише с името си.

Вселената има много и невероятни начини да свързва хората. В търсене на подходящия дом, работа или партньор в живота, много от нас изминават огромни разстояния. А в същото време зад кулисите на живота ни нещо създава за нас перфектни връзки…

Запомнете – случайни събития просто няма. Съвпаденията – това са случки, чийто създател е Съдбата, която не иска да се афишира на показ. В плановете ѝ случайността не играе никаква роля. Всичко, което се появява в живота ни е резултат от нашите съкровенни намерения и планове.

Винаги когато се стремите да изпълните желанията на сърцето си трябва да знаете, че Вселената е в течение на всичките ви намерения. Тя организира събитията в живота ви. Всяко ваше решение и намерение се записва в “Големия справочник”. Изберете своя път и определете сами посоката си. Направете сами всичко сами според силите си, без напрежение и суета, и оставете подробностите на Съдбата.

Когато човек прави всичко възможно за да изпълнява своите намерения, а след това разчита на помощта на могъща невидима сила, той е в състояние да реализира велики събития. Молете се, планирайте, настройвайте се и правете всичко което е по силите ви… и след това оставете събитията да следват своя собствен ход. Способността да се успокоите е също толкова важна, колкото и молитвата.

Всеки човек, когото срещнете по пътя си е актьор в сценария, написан от вас. Вашата грижа е само една – непрекъснато да подобрявате този сценарий, за да може да се получи добър филм. Отговорността за режисурата на филма е само и единствено ваша.