Случайни събития в Живота няма!

Случайни събития няма! | Диана

Случайността е това е псевдоним на Съдбата, когато тя не иска да се подпише с името си.

Вселената има толкова много невероятни начини да свързва хората. В търсене на подходящия дом, работа или партньор в живота, много от нас изминават дълги разстояния. А в същото време зад кулисите на световната сцена някаква сила създава за нас перфектни връзки…

Случайни събития не съществуват. Съвпаденията – това всъщност са събития, чийто създател е Съдбата, която просто не се афишира. В плановете ѝ случайността не играе никаква роля. Всичко, което се появява в живота ни е резултат от нашите желания, намерения и планове.

Когато се стремите да сбъднете желанията на сърцето си, знайте, че Вселената знае всичките ви намерения. Тя организира всички събития в живота ви. Всяко ваше решително намерение е записано в Големия справочник. Изберете своя път и определете посоката си. Направете сами всичко според силите си без излишно напрежение и суета и оставете подробностите на Съдбата.

Когато човек прави всичко възможно, за да изпълни своите намерения, а след това разчита на помощта на разумна невидима сила, той може да реализира велики събития. Молете се, планирайте ходовете си, настройвайте се и правете всичко, което смятате за правилно. После оставете събитията да вървят по своя собствен ход – това да се успокоите е точно толкова важно, колкото е и молитвата.

Всеки човек, когото срещнете по пътя си е актьор в сценария, написан от вас. Вашата грижа е само една – непрекъснато да подобрявате сценария, който сте създали, за да може да се получи добър филм. Отговорността за режисурата на филма е само и единствено ваша.