Свещените права и задължения на Нейно Величество Котката

Свещените права и задължения на Нейно Величество Котката | Диана image 4

Преди много, много години в Древен Египет котките са били почитани като богове. По всичко личи, че котките явно и до днес помнят това. Ето какви са правата и задълженията на животните с по девет живота:

1. Котката е длъжна да защитава стопанина си от стайните растения.

2. Котката е длъжна постоянно да поддържа човек във форма, да го кара постоянно да се движи из апартамента, събирайки химикали, моливи, чорапи и т.н.

3. Котката има право да държи писалката или молива със зъби, докато човек се опитва да пише.

4. Котката има право да извършва когато пожелае одит на хладилника, дори и ако човек не го иска. Ако той не иска, това означава, че той крие нещо там и затова трябва да бъде извършено разследване.296418_2083593495754_425992939_n5. Котката е длъжна да следва модата. Ако сега на мода е DVD – системата, съвременната котка е длъжна да бъде в крак с времето и периодично да гледа в модерната апаратура, за да разбере какво се случва и защо.

6. Котката е длъжна да проверява на всеки час през нощта да не би под завивките на стопанина не е пропълзяла някоя змия.

7. Kотката е длъжна често да се упражнява в случай, че неочаквано я поканят в някой цирк. За тази цел тя трябва периодично да организира акробатски скокове в различни помещения на дома, да скача върху пердетата и полилея, както и да прави всевъзможни други паркур изпълнения.189606_1614008196415_3570422_n8. Котката трябва да напомня, че хората преди лягане рядко си мият ушите и носа, затова когато човекът тръгне да спи, котката трябва да „кацне“ върху главата му и старателно да започне да си чисте ушите и носа.

9. Котката е длъжна да помага на стопанина при застилане на леглото, наблюдавайки внимателно да не би под чаршафите да има някакви предмети.189588_1614009156439_2293228_n10. Котката трябва да напомня на човек, че от сън спомен няма, затова когато той тръгне да заспива, тя е длъжна да скача на корема му, или, още по-добре, направо на главата му.

11. Котката е длъжна да споделя с човека всичко, което има. Постояннo да дава част от козината си върху дрехите му или пода или пък да изхвърля половината храна от купичката си.

12. Котката е длъжна от време на време да осъществява мокро почистване на дома. За това е достатъчно да извади от кухненската мивка гъбата за чистене на съдовете и да я разнася из помещението, раздробявайки я на малки парченца за по-добро почистване.lead_large113. Котката трябва да знае какво се крие във всички кутии и чанти. И лично да се увери доколко е удобно да се разположиш в тях.