Котката е индикатор за вашата карма

Дали изпитвате към котките с нищо необяснима антипатия? „Това е повод да се замислите сериозно!“

Повечето нормални хора се отнасят към с котките много позитивно, но някои представители на човешката раса изпитват към тях необяснима враждебност. Котките ги дразнят и нервират, предизвикват у тях желанието да ги изгонят незабавно. На пръв поглед, нищо? Хората не обичат котки, това е личен въпрос! Може би е така, но езотериците казват: “ Това е повод да се замислите сериозно“

Домашната котка, заедно с кучето, живее до човека от незапомнени времена. Но предназначението на кучето изначално е специфично и ясно – лов, охрана, а с котките всичко много по-сложно.

Унищожаване на малките вредители като плъхове и мишки може да се нарече съпътстваща услуга, като основната цел на домашната котка не е тази.

Котката има уникална биоенергетична система. Тя е в състояние фино да се настройва на околните биополета и дори да влиза в резонанс с тях, като по този начин ги коригира, ако е необходимо и да ги захранва, а в изключителни случаи дори напълно да ги възстановява.

Историите на собственици на домашни котка за това как след общуване с техните любимци изчезва главоболие, нормализира се кръвното им налягане, не са басни. Всеки срив в нашето тяло винаги се появява като нарушаване на енергията на аурата, котката чувства това и се втурва да помага.

Но талантите на косматите красавци не се изчерпват с това. Котката е в състояние да служи като индикатор за благосъстоянието на човека. Когато в живота ни всичко е в ред, котката, която живее с нас е спокойна, тя спи много, не пренебрегва хигиената си и има добър апетит.

Ако вашият домашен любимец безпричинно започне да нервничи, вече не се грижи за себе си, не яде, това означава, че с вас нещо не е наред. Обикновено котките чувстват това и реагират на кавгите в семейството, а освен това, те винаги вземат страната на несправедливо пострадалия в тези конфликти. Ако, например, несправедливо наказвате детето си, бъдете сигурни, че котката ще иде при него и отърквайки се и мъркайки, ще се опита да го успокои, да възстанови неговото психическо равновесие.

И сега нещо особено важно. Подобно на всяка деликатна връзка, връзката човек – котка е двупосочна. Котките ни усещат, но и хората усещат много добре котките. Ето защо хора, които са безразлични към тях, почти не се срещат. Или симпатия или антипатия.

Със симпатията всичко е ясно, но с враждебността … Според наблюдения, деветдесет процента от най-тежките алкохолици не понасят котки, а повечето от жените, които имат неуспешен личен живот, категорично заявяват: „Аз мразя котки !“, децата, изложени на насилие в семейството или училището, прехвърлят обидите си върху бездомните или кварталните котки.

И тези примери са много. Може да се твърди с сигурност, че у човек, чиято карма не е добра, котките предизвикват негативни емоции. Такива хора трябва сериозно да се замислят за това как да променят живота си, за да стане по-лек и по-щастлив. И след това тези малки космати животинки няма да предизвикват у тях нищо друго, освен усмивки.