Тази жена е пила сок, мед и вода всяка сутрин в продължение на една година. Вижте крайният резултат от експеримента

Тази жена е пила сок, мед и вода всяка сутрин в продължение на една година. Вижте крайният резултат от експеримента | Диана

Кристал Дейвис е млада жена, която споделя своята невероятна история с милиони хора по света. Без значение дали вярвате или не в силата на природните лекарства, прочетете следните редове…

Нейната история започва преди една година, когато се разболява от грип, а медикаментите от аптеката не й помогнали изобщо.

“Лекарствата от аптеката изобщо не ми помогнаха, а бях слаба. Една жена ми препоръча да пия топла вода с мед и лимон всяка сутрин. Разбира се, реагирах скептично, но реших да я послушам, защото не виждах никакво интелигентно или конвенционално решение. След като започнах, грипът отмина, но пиенето на тази напитка ми стана навик.

Започнах да го пия всеки ден и тази традиция вече продължава една година. За това време организмът ми се преобрази по невероятен и неочакван начин. Постепенно всичко се промени:

1. За 1 година нито веднъж не настинах. Не ме притесняват и болките в стомаха.

Трябва да спомена, че никога не съм вярвала в силата на народната медицина. Бях роб на аптеките. Когато и да ме болеше стомах – пиех таблетки. Хронична умора – пия мултивитамини. Знам, че ме разбирате за какво говоря.

За 1 година не кихнах нито веднъж. Моето главоболие е в миналот0. Сега си нося мед и лимон, където и да ида. Пия тази смес дори и в хотели, на летни и зимни почивки.

2. Вече не пия сутрешно кафе, а много лесно се събуждам.

Моят лимонено-меден коктейл ме освободи от зависимостта от кафето. Сега имам много повече енергия през деня. Отлично спя и се събуждам усмихната.

Преди, за да се събудя ми трябваше цял час. Сега не съм нервна, забравих, кога за последен път чувствах напрежение.

3. Най-голямата награда за мен бе, че убедих цялото семейство да последва моя пример. Така последната година всички сме освободени от настинки и грип.

Не знам как действа този магически напитка, но наистина действа. Много съм благодарна на жената, която ми даде съвет!

Моята рецепта:

Обикновено за 1 чаша питие изстисквате половин лимон и добавяте лъжица мед. Сместа се пие с преварена вода. Пия напитката всяка сутрин след като се събудя.

Как работи?

Ровех се в медицински сайтове, за да разбера за какво става дума. И разбрах няколко важни неща.

Тази напитка ви предпазва от инфекции на пикочните пътища.  Лимона и меда стимулират работата на храносмилателната система, а и хидратират дебелото черво. В резултат получавате отлично средство срещу запек и цистит.

Медът съдържа мощни антибактериални свойства, а с това ви предпазва от всякакъв вид инфекции.

Също така, кара стомаха да произвежда повече сокове, които позволяват на организма по-ефективно да елиминира токсините. Поради това много лесно може да контролирате теглото си. Лимонът има много положителни свойства, когато става дума за здравето на кожата. Също така, пречиства кръвта. Ако храните тялото си с лимон, то много по-бързо произвежда нови клетки. Водата пък стимулира производството на колаген, който е необходим за вашата кожа. Горещо препоръчвам напитката. Освен това е вкусна! Просто опитайте. “

Източник: //www.elephantjournal.com/

Автор: Кристал Дейвис