Този вторник е коварен. Eто защо:

Този вторник е коварен. Eто защо: | Диана

Побеждавайте мрачните мисли с енергията на любовта и всеопрощението, съветва астролог.

Луната е в знак Близнаци и образува напрегнати аспекти с Нептун и със Сатурн. Заради това не е желателно сутринта да вземате важни решения. „Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е още нервната система“, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от “Флагман”.

„Девети лунен ден, който започва 12:21 часа, е на илюзиите, измамите, заблудите. Добре е да се занимаваме с очистителни процедури. Възможни са самоинтоксикации на организма. Необходима е строга избирателност по отношение на храната, може да се получи лесно натравяне.

Препоръчва се да не се консумира животинска храна, повече време да се прекара в уединение, да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението“, съветва астрологът.

„Болестите, възникнали този ден, са много коварни и трудно се лекуват. В лечението обезателно трябва да вземат участие близки хора, членове на семейството. Лош признак е, ако болестта се съпровожда с температура“, добавя Ивелина Пенчева.