Странен петък: Не близвайте алкохол и режете си ноктите след залез слънце

Странен петък: Не близвайте алкохол и режете си ноктите след залез слънце | Диана

Луната е в знак Козирог и образува секстил с Нептун и Слънцето, а с Плутон е в съвпад. Заради тези хармонични аспекти може ще се радваме на добро настроение и може да разчитаме на интуицията си.

Вечерта обаче Луната ще е в квадрат с Уран и поради това някои хора ще имат трудности при изразяването на емоциите си и ще са склонни да казват неща, които не са свързани с това, което всъщност чувстват. Не спорете с близките, тъй като има опасност да ги разстроите.

„Най-уязвими са коленете. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Противопоказна е всяка груба храна. Пийте мляко. Добре е да проведете очистване на организма или да погладувате“, съветва астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от Флагман.

„В този ден не се препоръчва да се пуши, да се употребяват лекарства, алкохол, продукти с повишено съдържание на нишесте (скорбяла) и мазна храна. Ако решите да се занимавате със секс в 25-и лунен ден, то правете го само в романтична обстановка и в съответстващо настроение. Както казват руснаците: “можно, но осторожно”. Вашият тънък душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си! Избягвайте теми за личния си живот“, предупреждава астрологът.

„Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевен стриптийз. В този ден най-добрите събеседници се явяват книгите и средствата за масова информация. Колкото и да е странно, особено благоприятно за рязане на ноктите се счита петък, след залез Слънце“, добавя Ивелина Пенчева.