Три са зодиите, за които няма граници в любовта

Това са зодиите, които нямат граници, когато си наумят нещо. Влюбят ли се, няма значение дали в играта са замесени съпруг/а и деца, защото винаги постигат това, което искат, отбелязва actualno.com. Ето кои са те:

Овен 

Инатът и целеустремеността на Овните са безгранични. Те винаги си поставят високи цели, защото смятат, че животът е по-интересен, когато се бориш за нещо. Точно така действат и в любовта. Никога не се задоволяват с „питомното“ и все тичат след „дивото“, което ги прави идеалните ловци на зодиака. Не приемат НЕ за отговор и вярват, че за всяко сърце си има ключ, който се изразява в правилния подход и правилните думи, с които винаги знаят как да омаят обекта на желанията си.

Когато един Овен се влюби, ще свали всички звезди в краката на своя избраник/избраница. Ще направи всичко, ще се представи в най-добрата светлина, въпреки че има много мърсотия, която умело ще прикрие. Овните не се притесняват да вземат това, което смятат, че им принадлежи… дори и да имат халка на пръста. Пазете се от тях, защото няма да им мигне окото и ще развалят щастието, което сте градили толкова дълго.

Близнаци

Близнаците са зодията, която има най-ясно изразени две лица, от които всеки трябва да се пази. Близнаците нямат време за губене и предпочитат да действат направо. Дори да са израснали в добри и щастливи семейства, Близнаците пак не отдават нужната почит на брака. Смятат, че ако човек се влюби, не би трябвало една халка да спъва щастието им. Действат много галантно и не оставят следи след себе си. Подходът им е много хитър и коварен, с което и печелят „жертвите си“.

Близнаците влизат в живота на женените с финес, прокрадват се леко, пускат чара си и оставят кукичката, на която някой да се хване. После се отдръпват! Затварят си всички вратички, които са отворили досега и чакат другият да ги потърси. Сладката игра на котка и мишка не продължава дълго. И рано или късно Близнаците успяват да развалят поредното щастливо семейство.

Риби

Рибите са доста хлъзгава зодия. Никога не можеш да разбереш какви са им искрените чувства и емоции. Винаги умело крият това, което си мислят и плановете, по които действат. За Рибите любовта няма стойност, те предпочитат да си живеят живота и да се впускат в различни неангажиращи връзки. Този живот ги поддържа млади и живи. Дава им увереност и просто това е начинът, по който предпочитат да живеят. Присмиват се на тези, които са създали семейства и са обречени да бъдат с един човек до края на живота си.

Именно заради това, те се чувстват длъжни да разнообразят живота на семейните, които привличат вниманието им. Те са директни, изобщо не си крият и не ги интересува дали ще бъдат хванати. Смятат, че щом се е стигнало до там, с бракът на избраника им е свършено и те не са причината за края.