Учени откриха тайните за дълъг и щастлив брак

Учени откриха тайните за дълъг и щастлив брак | Диана

Добри новини: британските учени имат точната формула за щастлив брак и сексът в нея е позициониран на 20-то място сред 50-те най-важни елемента.

Какво точно е необходимо, за да живеете приказен живот с любимата?

Отговорът се крие в материалните неща като две коли, две тоалетни и телевизор, където всички могат да гласуват и да избират предаванията. Двойките с деца губят това право, след като са принудени да си припомнят всички детски филми на Дисни в продължение на години.

Други необходими елементи сред интервюираните двойки са: разбирателство с фамилията на партньора/партньорката, никакви бивши приятели и приятелки във Фейсбук и отделна независима банкова сметка.

Допълнително изискване е да се помнят рождени дати, годишнини и други специални моменти от съвместното съжителство, както и обяснението в любов.

Учените установили, че модерното общество е постоянно пред изпитанието на технологията, борейки се за власт на телевизора или фокусиране изцяло в компютъра, телефона и таблета. С всички тези фактори се бори романтиката, кавалерството и отношението.

Останалите фактори не са преоткриването на топлата вода, а забравени методи, които с времето са се доказали като най-работещи.

Препоръчително е да напомняте за своите чувства, да признавате, когато грешите и да показвате, че наистина съжалявате в определени ситуации, както и да показвате, че пазите чувството за хумор и самоиронията.

Споделянето на домашните задължения също не трябва да се пропуска в нито един случай.

Можете да докажете, че имате доверие като представите и всички пароли от социални мрежи и други подобни, гарантирайки, че сте абсолютно чисти и искрени в отношенията си.

Според вас, лесно ли е всичко това?