Вижте най-безумните любовни съвети от женски списания

Вижте най-безумните любовни съвети от женски списания | Диана

Ако ги спазите всичките, ще трябва изобщо да нямате приятел, за да ви е мирна главата.

Жените сме чудно нещо. Прекарваме толкова време, анализирайки мъжкото поведение, че дори не усещаме кога започваме да размиваме границата между здравомислие и безумие. И най-забавното е, че често сме склонни, в желанието си да разгадаем и научим вселенските тайни, които ще ни направят господарки на неговите тяло и ум, да попиваме като суха гъба всички съвети и учения по темата, с които ни бомбандират едни също толкова нерационални нежни същества, които пък са ги чули от други, а те – от други, като накрая се получава една глобална „градска легенда” (в случая любовна).

Затова днес, приятелите ни от Tialoto.BG, решиха да поемат по пътя на веселата самоирония и да подберат за вас най-безумните съвети, които са давали различните женски медии. Тяхната селекция, разбира се, е осъществена с помощта на самите обекти, към които са насочени – уважаемите господа. Надяваме се да приемете тяхната селекция откъм забавната страна и да се посмеете над нелепите (понякога) съвети от женските списания.

И така…

Той споделя подробностите от деня си, следователно крие нещо
Мъжете просто не са и наполовина толкова комуникативни, колкото жените, особено, когато се намират под стрес. Представете си, че пичът е взел умишлено решение да сподели нещо повече с нея, та да не си мисли, че я игнорира. Когато тя попита как е минал денят му, той, вместо да отговори просто „Добре”, решава да й разкаже за разговора му с новата му колежка от отдел „Продажби”.

Познайте какво? Това решение се оказва най-грешното в живота му. Според една статия в известно щатско женско списание, когато изпада в прекалено много подробности, значи със сигурност крие нещо: „Не се заблуждавайте от тоновете маловажна информация, за това къде е бил и какво е правил. На пръв поглед изглежда, че, щом разказва за деня си толкова подробно е напълно честен. Но всъщност той се опитва да се прикрие. Ако започне да разказва някаква случка, и забележите, че описва и най-малките подробности, това е знак за опасност. Това е особено вярно за случаите, в които говори с много паузи, защото по този начин се опитва да се сети за нови незначителни подробности!”

Значи, започне ли приятелят ви да споделя – о, със сигурност ви изневерява с тази кучка, новата колежка! Съветът е да го накарате да си признае в пряк разговор – утре по Скайпа, например…

Ако пие, докато говори – значи лъже!

Ах, че тежък ден! След като едва успя да подготви петъчния си доклад в срок (и да увещава приятелката си цял ден по Скайпа, че не й изневерява с колежката от „Продажби”), мъжът най-после се прибира вкъщи.

Ах, как му се иска да си пийне едно и да се изпъне да дивана! О, само ако беше толкова просто…

Както се оказва от една статия в дамско списание, сухото гърло на мъжа е още един знак, че крие нещо:

„Тайната му го изнервя и тялото му започва да се реагира. Когато тайната е достатъчно голяма, че да се тревожи, че можете да го хванете, направено изследване показва, че хранопроводът му започва да се стяга, което причинява сухота в гърлото. Така че, започне ли да пие, докато водите разговор, това е защото се опитва да отпусне гърлото си.”

И така, отворил си е бутилка студена бира и започва да й разказва за доклада, който му отрови живота и изведнъж: „Какво криеш? С онази от “Продажби” ли го прави, а? Не те е срам!”

Как… какво… ама… какво?!

Ако му се иска много секс, значи ви изневерява

Колко яко нещо е неделята. Слънцето пече, а гаджето му най-после се вразуми и го пусна в къщата, след онзи тотално неадекватен истеричен пристъп в петък вечерта. Пък май му дойде добре – дошло, защото използва случая да се види с приятели и да се помотае по баровете на воля.

Сега седи и я гледа – с тази толкова секси рокличка, мие прозорците… О, със сигурност няма да й се размине днес.

Не толкова бързо! Според специалистите по човешко поведение, които пишат по женските списания, когато мъжът иска повече секс, то това е сигурен знак, че изневерява: „Е да, може би просто е супер възбуден, или вие изглеждате супер секси, но по принцип внезапното желание за секс трябва да се тълкува като знак за опасност.

Когато един мъж крие нещо, той не е способен да се отдаде на емоционално ниво, чрез разговор, защото го е страх да не се изпусне. Вместо това, понеже все пак ви обича, той ще се опита да запълни емоционалния си недъг, като се свърже с вас физически.”

А това било значи: 3 часа правиха любов, защото се чувства гузен! Лицемер!

Източник: Tialoto.BG