Жената Риби – една голяма тайна

Тя е цяла мистерия ! Това е самата истина а не просто впечатляващо начало.

Не търси слава и популярност , те просто я застигат. Не може да седи на едно място. Тя е гражданин на света.  Днес е тук , утре ще бъде другаде. Това да не ви обърква ! Не става дума за това , че на нея не може да се разчита а за вечната и жажда за живот. Това е човекът който ще се постарае да изпълни всеки свой миг с щастие , като се заобиколи с възможности. Тя е тази която сама прави нещата да се случват. Не чака щастие от другаде.  Тя е бохем по душа , верен приятел , красив залез и цяла енциклопедия. Тук поговорката – ,, Не питай старило а патило ,,  важи с пълна сила .

ЛИЧНОСТ :  Рибите разбират всичко и всеки, освен себе си. Те цял живот може да търсят собственото си Аз . Повечето хора се примиряват с положението в ,което се намират  и си поставят таван на възможностите. Тя просто не е устроена така. Никой и нищо не е в състояние да я накара да се примири с нещо , което не е по неин вкус и не може да я направи щастлива. Дори да изпадне в такава ситуация , няма да е за дълго.         Не е в стила и.

Нищо не може да я спре от това да търси – точното място, точната професия, точното обкръжение, точния човек за нея. Нещо повече тя го приема като свое първо задължение да си осигури пълноценен живот.

Жената – Риби има своя истина и не вярва в широко разпространените заблуди.  Тук стигаме до мистерията скрита в нея.  Тя не смята за нужно да споделя на всяка цена на всички  какво знае , какво не знае и дали изобщо знае.  Дори да сте в грешка и да не спирате в укорите си срещу нея , няма да ви прекъсне даже няма да отреагира и ще ви остави сами да стигнете до истината. Тя  дава обяснение  на хората на които държи , за останалите е просто това , което виждат.  Само на най – близките си приятели би се обидила и би простила всичко. С останалите ще бъде  достатъчно любезна и възпитана нищо друго.

Няма как да не забележите нейната жертвоготовност , сърдечност , съпричастност в комбинация със знанията които е придобила от       ЛИЧЕН  ОПИТ.

Като приятелка тя е вашето мъжко момиче , което под нежната външност крие упорит характер. Ще ви прости и ще забрави всичко , само не и ПРЕДАТЕЛСТВО.

За жената – риби  близките и приятелите  са ,като спокоен бряг на ,който да се поспре за малко да осети спокойствието , да чуе искрени съвети и да почувства  подкрепа ,преди отново да се втурне в нови начинания.

Ето защо ПРЕДАТЕЛСТВОТО за нея е равносилно на убийство.              Да убиете доверието и към вас значи  ,че вие абсолютно не сте разбрали каква скала е била зад гърба ви , не сте оценили човешкото в нея.       Дори да мине време , дори да забрави и пътищата ви се пресекат отново нищо няма да е същото.

Нашата русалка има страхотно чувство за хумор и завидна самоирония. Склонна към компромис дори към врага си.  Усеща  и най – малката вибрация или емоция.  Забелязват дори леките незначителни промени в настроението и състоянието на човека.  Благодарение на интуицията си винаги усеща дали поведението на събеседника е искрено.

ЧАР :  Жената – риби не се вмества в стандартните клишета за красота.

Рибата пише поканата за флирт с очите си. Владее отлично езика на тялото си . Тя не е хищник , нито пък е жертва. Тя е загадка и започне ли да си играе с любопитството ти няма как да устоиш на напрежението.

Харесва и да подчертава сексапила си с умерена доза голота. Ще ви се усмихва искрено. Ще забележите нестандартния стил във всяко отношение.

Тя е коктейл от нестандартни подходи . Обича да се променя , но не заради някого а заради самата себе си. Като умел експериментатор в живота няма да видите нищо невзрачно в нея.

Като типична русалка почти не носи грим. Докато всички гонят модата , модата гони нея.

КАК ОТМЪЩАВАТ :   Не биха си губили времето с това. Като популярна и контактна личност добре се разбират с хора от всякакви среди. Екземплярите ,които някога са си помислили ,че са взели надмощие над жената – риби най-вероятно са били пощадени от самата нея.

Русалката на зодиака запомнете винаги има стабилен гръб зад себе си. Навярно е имала желанието да навреди и даде урок на човека ,който я е оскърбил или е приложил насилие под някаква форма. Истинско щастие е .че не си губи времето с такива глупави според нея неща. Едно да ви е ясно обаче ,ако реши даде урок на някого на 80% от случаите според факти направо ще ви закопае. В буквален и преносен смисъл.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНА – РИБИ :

Тя е изключително приятелски настроена. Няма да ви ограничи с нищо , няма да се опитва и да ви променя. Единственото , което ще иска в големи дози и вие щом сте избрали да бъдете с нея трябва да и дадете е – разбиране. Трудна е за обичане ,но всичко хубаво е и трудно. За русалката дребните жестове играят огромно значение. Тя няма да ви натяква какво сте и какво не сте направили за нея. Тя сама прави достатъчно за другите и сама за себе си. Точно за това иска половинка която да може да я обича безрезервно. Когато някой обича наистина , тогава той се сеща за всичко. Както споменахме по – горе рибата е мъжко момиче с нестандартна красота.

Има нужда от някой , който да я накара да се почувства слаба, уязвима, крехка, закриляна.  Ако не можете да я накарате да се почувства сигурна с вас няма как да я задържите за дълго.

При над 70% от анкетираните мъже относно сексуалните им преживявания подреждат жената – риби ,като доста по – освободена от задръжки отколкото останалите зодии. Какви точно задръжки ,обаче ще оставим изцяло на вашето въображение.

P. S. Не излизайте веднага да търсите тази жена! По – това време не е навън. ;))