Зодии и предсказания

Зодии и предсказания | Диана

Астрологията, както и всяка друга наука, има времена на подем и на спад. Това се определя от способността на хората да възприемат възможностите й за предсказания.

Овен

Те се впускат към астрологичния текст или информация директно, без подготовка и искат да видят вътре точно онова, което в момента ги вълнува. Не го ли открият, намират причините навсякъде, но не и в своя подход и губят интерес.

Телец

Телците са много внимателни и се стараят да запомнят всяка информация. Изработват свои критерии за разбирането на материята. Практично преценяват дали получаваното познание ще влезе в употреба. Ако са пред важен старт или стъпка в живота, непременно ще се сдобият и с допълнителна информация от подобно естество, за да си подсигурят двойно успеха.

Близнаци

Те са енергични и трудно предвидими. Най-често се оказват препъникамък за астролозите. Ако те самите се обърнат за съвет, то причината изрично ще е обвързана с техните интимни или семейни отношения.

Рак

Представителите на този знак дори не забелязват колко са обвързани и много често зависими от всякакъв род предсказания. Случва се да преплитат информацията, която получават чрез астролога, хороскопите или другите видове предсказателни техники, с онова свое поведение, което вече са подложили на изпитание. Така създават лична база данни за предвиждане на бъдещето.

Лъв

Може да се обобщи, че с тези представители на Зодиака се работи най-интересно. Те искат да получат информация дори за онези свои помисли, за които са наясно, че никога няма да се осмелят да реализират.

Дева

Понякога те сами се затрудняват да определят дали им е нужна информация отвън, за да преподредят живота си, тъй като обикновено последни забелязват колко много се е променило всекидневието им.

Везни

Астролозите предпочитат да работят с представителите на Везни и с радост пишат за тях препоръки и предсказания. Друг е въпросът дали Везните ги прилагат, или дали съумяват да открият в случващото се следи от онова, за което са били посъветвани или предупредени.

Скорпион

Често са в плен на определени фикс-идеи или са подчинени на амбицията си да са изричните победители. И двете разклонения на сложното им отношение към действителността изпитват потенциална необходимост да бъдат направлявани от предсказания и информация за бъдещето.

Стрелец

Съгласяват се много бързо с предложенията на астролога и се стараят да са стриктни по отношение на изпълнението им, когато са решили, че могат да имат доверие на личността или на конкретния източник на подобен род информация.

Козирог

Въпреки всеобщо признатата им страст към кариера представителите на този зодиакален знак са много внимателни към всякакъв вид прогнози. Но ги приемат единствено ако открият в тях стройна и логична структура.

Водолей

Нищо не е в състояние да отклони един Водолей от неговата цел или да угаси страстта му – дори една отчетливо предупреждаваща прогноза. Те настояват да дадат воля на проявленията на интуиция и опит. Дори нещо повече, радват се, когато другите следват техните предписания и методи.

Риби

Рибите са знак, който много подвежда специалистите, когато работят върху разкриване на проблемите им или очертаването на конкретни решения. Причината вероятно може да бъде открита в тяхната изключителна подвижност: на мисълта, на целите, на чувствата. Рибите трябва да подхождат предпазливо към хороскопи с ултимативен тон.