Ето защо той иска да се ожени за вас според зодията ви

Повечето мъже решават да предложат брак на половинката си, когато са наистина сигурни, че това е жената за тях. Да изрекат: “Ще се омъжиш ли за мен?”, означава, че в нея са видели човека, с когото искат да създадат семейство. Всъщност зодията ви също може да има роля при избора му.

Овен

Вие го разтърсихте от удобната му, но невероятно монотонна рутина, предизвикахте го да расте и му напомнихте колко вълнуващ е животът, не само в големите моменти на пътуване по света, но и в ежедневните, обикновени мигове. С вас той вижда живот, който никога няма да бъде скучен и връзка, в която двамата никога няма да спрете да изследвате и да учите заедно.

Телец

Защото с вас той се чувства у дома. Вие го научихте на значението на лоялността, на семейството и приятелството и на разпространението на топлината. Той никога не се е чувствал по-безопасно, отколкото сега, защото знае, че сте човек, който винаги ще извади доброто в него.

Близнаци

Защото сте вдъхнала живот в неговия много застоял, самотен и безличен свят. Животът преди вас е бил непримирим и повтарящ се, изпълнен с нулев риск. Той иска да се ожени за вас, защото му носите енергия и оживление, което той не е чувствал от дълго време. Знае, че един живот с вас би означавал живот на последователни предизвикателства и разнообразие.

Рак

Защото сте му напомнила (или учила) как да бъде уязвим. Той винаги се е опитвал да създаде здрава бариера около себе си, докато не дойдохте вие и не разрушихте защитните бариери с топлината и откритостта си. Той знае, че животът с вас означава живот, в който се учи да се чувства по-комфортно със себе си и собствените си емоции, и не иска нищо повече от това да живее с вас в светлина, безтегловност и щастие.

Лъв

Защото го карате да се чувства по-вдъхновен, подкрепян и възбуден от всеки друг партньор, който някога е имал. Вие му напомнихте за важността на творчеството и самоусъвършенстването, че само защото той може да бъде отдаден на определена кариера, не означава, че трябва да спре да се учи. Вашата страст и ентусиазъм към живота го вдъхновяват всеки ден и той иска да бъде с вас, защото желае партньор, който никога не му позволява да спре да се чувства развълнуван от това къде е и къде може да отиде.

Дева

Разговорите, които има с вас, го научават и го карат да се чувства по-малко сам, вашето присъствие му носи усещане за комфорт и принадлежност и тенденцията ви да обръщате внимание на всички малки подробности в света е нещо, което никога не е виждал в никого. Той знае, че един живот с вас означава живот, който се фокусира върху търпението, автентичността и истинската връзка. Затова той иска само и единствено вас.

Везни

Защото сте донесли в живота му усещане за лекота и забавление, докато го карахте да се чувства приет за това, което е. Той обича колко приветлива, топла и приобщаваща сте към всеки, когото срещате, и колко радост намирате от вашите взаимоотношения с другите. Вие му напомнихте колко важно е да бъде лоялен и надежден приятел и той вярва, че един живот с вас ще бъде живот, в който заедно ще дадете приоритет на семейството, приятелството и принадлежността.

Скорпион

Защото той е вдъхновен и в страхопочитание от вашия фокус, вашата упоритост и желание да получите нещата, които ви интересуват. Той иска да прекара остатъка от живота си с вас, защото знае, че никога няма да се задоволите с малко.

Стрелец

Защото той обича колко приоритетно е за вас да давате радост, щастие, помощ и автентичност на собствения си живот. Той е толкова вдъхновен от факта, че сте светли и дълбоки, честни и забавни, свободен дух и надежден човек. Той знае, че ако се омъжите за него, той ще има до себе си човек, който никога не спира да намира радост в ежедневните ситуации и дава приоритет на значението на истинската връзка и приемане на другите.

Козирог

Защото той обича да чувства, че всеки ден открива нова ваша страна. Той се влюби в амбицията ви, в увереността ви и в решителността ви. Но оттогава той открива още едно невероятно нещо за вас – че имате глупава страна, че сте посветена да вършите правилните неща, че сте безкрайно търпелива и разбрана. Той иска да бъде с вас, защото знае без съмнение, че ще го предизвикате да бъде най-добрата версия на себе си всеки ден от живота си.

Водолей

Преди да влезете в живота му, той е бил много по-невеж относно нещата, които се случват в света и се е оставил да се разсейва или да се притеснява от незначителни малки неща. Но той знае, че един живот с вас ще го накара да бъде много по-бдителен и съпричастен човек, който поставя своята енергия в нещата, които наистина имат значение.

Риби

Защото му донасяте усещане за мир, състрадание и смирение, което никога не е чувствал на това ниво. Усещането за търпение, вашето преклонение към простите неща и бездънното ви състрадание към другите го карат да се чувства като че е намерил своя дом във вас. Той обича това, че времето прекарано с вас го е научило на значението на емпатия, съчувствие, присъствие и наистина е благодарен и радостен за живота, който имате в момента.

Източник: https://www.iwoman.bg