Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Интимност и секс според астрологията.

Зодия Водолей се управлява от Уран. Представителите на този знак са любезни, любопитни и обикновено не обичат да привличат вниманието към себе си. С кои 3 зодии могат да имат силна любов, вижте в следващите редове.

Водолей и Близнаци

Сексуалният живот на тези два знака, когато се съберат във връзка, може да бъде наистина вълнуващ. Те могат да правят секс и с думи, защото харесват да си говорят мръсотийки.

В спалнята с лекота се освобождават от всички ограничения. Това, което също ги възбужда е интелектуалната страна на връзката. Нито Близнаците, нито Водолеите биха имали любовни взаимоотношения с глупав партньор.

Дори и инцидентната сексуална среща, трябва да бъде с някого, притежаващ достатъчно остроумие. Къде биха правили секс? Навсякъде, където ще им бъде интересно, вълнуващо, различно. За тях няма ограничения за свободата им на изразяване. Все пак, връзката им може да е лишена от емоции.

Водолей и Лъв

Лъвът винаги е обграден от светлина, а Водолеят харесва всичко, което блести. В една връзка двата знака искат да покажат себе си в най-добрата светлина, така че другият да не може да ги засенчи.

Могат да задълбочат взаимоотношенията си, ако успеят да се подкрепят взаимно. Въпреки че могат да намерят разбиране един с друг, обикновено когато се разделят, осъзнават колко малко са знаели за половинката си и може би, че им е липсвало и доверие.

Сексуалният им живот е невероятно преживяване и за двамата. Те с удоволствие биха изучавали сексуалността си, действайки с голяма доза увереност.

Водолей и Стрелец 

Водолеят действа по начин, по който Стрелецът мисли и това е голямо предимство в техния сексуален живот. Привличането между двата зодиакални знака може да бъде силно. Сексът може да е забавен, защото и Водолеят, и Стрелецът, искат да научат нови неща, да експериментират.

Въпреки че тяхната сексуална връзка може да бъде много задоволителна, проблеми могат да възникнат при създаването на интимност. Партньорът Стрелец ще внесе достатъчно топлота в отношенията, но изменчивостта на този знак, ще го накара лесно да обърне фокуса си към нещо друго.

Когато намерят общи интереси, те се превръщат в безкраен източник на нови теми, информация и дори могат да променят философията си за живота. На моменти няма да липсва и интелектуален спаринг, но това е още нещо, което прави взаимоотношенията им толкова вълнуващи.

Източник: https://www.az-jenata.bg