Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Интимност и секс според астрологията.

Зодия Водолей се управлява от Уран. Представителите на този знак са любезни, любопитни и обикновено не обичат да привличат вниманието към себе си. С кои 3 зодии могат да имат силна любов, вижте в следващите редове.

Водолей и Близнаци

Сексуалният живот на тези два знака, когато се съберат във връзка, може да бъде наистина вълнуващ. Те могат да правят секс и с думи, защото харесват да си говорят мръсотийки.

В спалнята с лекота се освобождават от всички ограничения. Това, което също ги възбужда е интелектуалната страна на връзката. Нито Близнаците, нито Водолеите биха имали любовни взаимоотношения с глупав партньор.

Дори и инцидентната сексуална среща, трябва да бъде с някого, притежаващ достатъчно остроумие. Къде биха правили секс? Навсякъде, където ще им бъде интересно, вълнуващо, различно. За тях няма ограничения за свободата им на изразяване. Все пак, връзката им може да е лишена от емоции.

Водолей и Лъв

Лъвът винаги е обграден от светлина, а Водолеят харесва всичко, което блести. В една връзка двата знака искат да покажат себе си в най-добрата светлина, така че другият да не може да ги засенчи.

Могат да задълбочат взаимоотношенията си, ако успеят да се подкрепят взаимно. Въпреки че могат да намерят разбиране един с друг, обикновено когато се разделят, осъзнават колко малко са знаели за половинката си и може би, че им е липсвало и доверие.

Сексуалният им живот е невероятно преживяване и за двамата. Те с удоволствие биха изучавали сексуалността си, действайки с голяма доза увереност.

Водолей и Стрелец 

Водолеят действа по начин, по който Стрелецът мисли и това е голямо предимство в техния сексуален живот. Привличането между двата зодиакални знака може да бъде силно. Сексът може да е забавен, защото и Водолеят, и Стрелецът, искат да научат нови неща, да експериментират.

Вижте още:   Не се обяснявайте. Вие сте прави. Точка.

Въпреки че тяхната сексуална връзка може да бъде много задоволителна, проблеми могат да възникнат при създаването на интимност. Партньорът Стрелец ще внесе достатъчно топлота в отношенията, но изменчивостта на този знак, ще го накара лесно да обърне фокуса си към нещо друго.

Когато намерят общи интереси, те се превръщат в безкраен източник на нови теми, информация и дори могат да променят философията си за живота. На моменти няма да липсва и интелектуален спаринг, но това е още нещо, което прави взаимоотношенията им толкова вълнуващи.

Източник: https://www.az-jenata.bg

Ако статията е била интересна - моля, споделете я.


Благодарим Ви!!!
х
This window will automatically close in 20 seconds