Мъжът, който наистина иска да бъде с теб, никога няма да спре да те преследва

Независимо от мнението на много хора и от многото извинения, които имаш за мъжа, “невлагащ достатъчно усилия да те преследва”, знай, че основната причина, поради която не го прави е, че просто не си пада по теб. Не е заради това, че е срамежлив или че се плаши от твоята независимост и сила. Просто не те харесва достатъчно…

Безспорен факт е, че всички мъже обичат преследването, просто това е в природата им на хищници, търсещи плячка…

Но щом един мъж осъзнае, че го е грижа и иска да бъде с дадена жена, той ще направи всичко възможно, за да бъде с нея. Затова, миличка, ако си влюбена в някого, но той не ти обръща никакво снимание и не предприема нищо, значи просто не го интересуваш наистина.

Мъжете могат да ни дадат милион извинения, за да не бъдат с нас. Казват, че имат много работа, семейни проблеми, бля бля бля… Но всички тези оправдания нямат абсолютно никакво значение, когато мъжът срещне жена, която наистина влезе под кожата му!

Така че, ако изглежда, че му пука за теб, значи наистина е така. Мъжете не могат да скрият емоциите си и в поведението им няма скрити послания. Когато искат нещо се борят за него, не премислят и определено не се оправдават.

Бъди силна и си тръгни от мъжа, който те кара да се чудиш защо си с него. Напусни този, който не желаеда се обвърже с теб. Не преследвай мъж, който не се интересува от теб. Остави го да си върви. По-добра си от това!

Защото истинският мъж, този, който наистина се интересува от теб и иска да продължи живота си с теб, ще те преследва всеки ден. И винаги, винаги, винаги ще търси начини да те изненадва, да ти показва колко много те обича и колко много иска да бъдеш част от живота му. И никога няма да рискува да те изгуби. Винаги ще вдига телефона, ще те вдъхновява и ще ти прави комплименти. Ще те хваща за ръката и ще те целува навсякъде. Няма да си играе с чувствата ти, а ти никога няма да бъдеш разтревожена или объркана относно чувствата му към теб!

Защото то, мила, ще бъдеш негов приоритет.

Никога не позволявай на един мъж да те приема за даденост. Изчакай някой, който знае какво има, когато има теб!

Източник: https://dama.bg