Тези зодиакални знаци са най-добрите приятели, според астрологията

Небето наистина е най-добрият сватовник, дори когато става дума за платонични двойки.

Независимо дали за първи път сте се сблъскали с най-добрата си приятелка в прогимназията, когато сте се свързали с общата си любов към The Spice Girls или сте се срещнали по-скоро, след като сте усъвършенствали Warrior II в местното студио за гореща йога, без съмнение астрологията има поне малко работа с тази първоначална платонична искра. В края на краищата вашата натална или рождена карта – която отбелязва вашия слънчев знак, както и вашия лунен знак, изгряваща и множество други планетарни разположения и подробности – говори за вашата личност, интереси, харесвания, нехаресвания, стил на общуване и т.н. И, разбира се, всички тези аспекти на това кои сте вие ​​влизат в игра, когато общувате с другите.

Ето защо, като познавате личната си астрология , можете да получите точна представа с кого най-добре да кликнете. Професионален съвет: Въпреки че определено ще искате да вземете под внимание слънчевия си знак, тъй като той отразява основната ви идентичност, представа за себе си и увереност, трябва да вземете предвид и други части от вашата рождена карта. Вашият лунен знак (как се грижите и искате да се грижат за вас), изгряващ знак (как се представяте пред света) и знак Венера (как изпитвате обич) също са ключови играчи в това как се свързвате с настоящи и потенциални приятели.

Така че помислете за тези социални и емоционални планетарни разположения (които можете да научите от лично четене на диаграма, автоматизиран отчет или приложение като Time Passages), докато проверявате най-добрите приятели за всеки знак.

Овен

Управляван от Марс, планетата на действието, енергията и секса, Овенът е кардиналния огнен знак – динамичен, енергичен, импулсивен, любопитен, директен и понякога невинен. Ако вашия асцедент е Овен, то лесно ще се справите с някой, представител на тази зодия.

Близнаци: Променливият въздушен знак формира приятелски секстил към Овена, което има много смисъл, защото точно като вас, Близнаците са готови за всичко, безкрайно млади, любопитни и се движат бързо през живота .

Стрелец: Променливият огнен знак образува сладък тригон – най-хармоничният ъгъл, който може да съществува между два знака – към Овен. Също така свободолюбиви, независими и директни, вие и Саг сте на постоянна мисия да превърнете живота в приключение.

Телец

Управляван от Венера, планетата на красотата, любовта и парите, Телецът е неподвижният земен знак, известен с това, че е твърдоглав, земен, упорит, надежден, лоялен и чувствен.

Рак: Този сантиментален кардинален воден знак формира безгрижен секстил към Телец. Заедно вие сте уютна двойка, която знае, че най-добрата връзка включва прекрасна храна, най-удобните дрехи и непрестанно гледане на емоционално удовлетворяващо шоу.

Дева: Променливият земен знак образува положителен тригон – най-хармоничният ъгъл, който може да съществува между два знака – към Телец. По същия начин целенасочени, земни и внимателни, вие намирате голямо удоволствие да се справяте заедно с ежедневните рутини от градинарство до готвене.

зодия Близнаци

Управляван от Меркурий, планетата на комуникацията, транспорта и технологиите, Близнаци е променливата въздушна зодия, известна с това, че е бърза, общителна, любознателна, пъргава, очарователна и адаптивна. Ако имате разположения в знака на Близнаците, най-добре ще се свържете с…

Овен: Кардиналният въздушен знак формира приятелски секстил към Близнаци. Заедно излизате като супермлади, на мисия да се възползвате максимално от живота, любопитни и винаги в движение.

Лъв: Фиксираният огнен знак е секстил към Близнаци, създавайки непринудена, приятелска динамика. По същия начин оптимистичен, забавен и социален, животът е оживен купон за вас и един лъв.

Рак

Управляван от блестящата луна, която надзирава нашите емоции, сигурност и интуиция, Ракът , кардиналният воден знак, е грижовен, чувствителен, състрадателен, самозащитен, търсещ сигурност и предлагащ, любящ и има глупаво, нежно чувство за хумор. 

Телец: Този фиксиран земен знак формира спокоен секстил към Рака. И двамата сте склонни да бъдете домашни, така че те никога няма да пропуснат да се свържат с прекрасна храна, да изпият цялото вино и да се чувстват възможно най-уютно.

Риби: Променливият воден знак е тригон – възможно най-хармоничният ъгъл – към Рака, което има смисъл, тъй като и двата знака са дълбоко емпатични и интуитивни. От научаване за кристали до общуване със съответните им семейства, вие влагате цялото си сърце в тяхната връзка.

Лъв

Управляван от лъчезарното слънце, което ръководи представата за себе си, увереността и основната идентичност, Лъвът – неподвижният огнен знак се чувства удобно да бъде център на вниманието. Той е обожаващ драмите, амбициозен, лоялен, яростно закрилящ своите най-близки и най-скъпи, щедър, обичащ лукса, слънчев и с голямо сърце. Със социални и емоционални разположения в знака на Лъва ще се справите с всички предизвикателства.

Близнаци: Променливият въздушен знак е секстил с Лъв, което означава, че тези двамата лесно се свързват. И двамата обожавате да скачате от едно виж и да бъдете видяно събитие на следващото, като винаги правите впечатление, като сте игриви, весели и вечно слънчеви.

Везни: Кардиналният въздушен знак също е секстил на Лъва. Заедно вие ще бъдете най-добрите домакини, организирайки завидни партита с всички най-привличащи окото детайли. И тъй като и двамата държите на стила и обичате лукса, пазаруването и декорирането на съответните ви пространства, за да бъдат достойни за IG, също е любимо занимание.

Дева

Управляван от Меркурий, комуникативната планета, Дева , променливият земен знак, е ориентиран към детайлите, перфекционист, загрижен за здравето, чувствителен, раздаващ се, аналитичен и майстор на изследването. 

Телец: Фиксираният земен знак образува хармоничен тригон към Дева. Вие и вашият приятел Бик сте еднакво прагматични, заинтересовани да бъдете в услуга на другите, организирани и еднакво заинтересовани от спокойни, заземени преживявания като пикник в парка или закъсняло наваксване на храна от фермата до масата.

Козирог: Кардиналният земен знак образува спокоен тригон към Дева. Подобно трудолюбив, вие и вашият Goat BFF не можете да не си поставите амбициозни цели и да извършите щателните стъпки, за да пресечете финалната линия. Вие със сигурност ще бъдете най-големите мажоретки един на друг.

Везни

Управляван от Венера, планетата на любовта, красотата и парите, Везни , кардиналният въздушен знак, е върховният домакин на всяко парти, обичащ изкуството, умеещ да прави големи планове за игра, амбициозен и романтичен. 

Лъв: Фиксираният огнен знак също е секстил на Везни. И двамата обичате да сте сред хора, предпочитате да избягвате конфликтите на всяка цена и не можете да не направите слънчево, мило впечатление на другите. С други думи, вие сте двойка, с която хората биха се наредили на опашка.

Водолей: Този неподвижен въздушен знак образува уютен, хармоничен тригон към Везни. И двамата сте супер-социални, предпочитате да прехвърчате от едно събиране на следващо, събирайки приятели и се движите през живота с ненаситно интелектуално любопитство.

Скорпион

Управляван съвместно от стремежа Марс и трансформиращия Плутон, Скорпионът , неподвижният воден знак, е изключително личен, мотивиран, отдаден на своите системи от вярвания, в хармония с по-тъмната страна на живота и яростно магнетичен. 

Козирог: Кардиналният земен знак образува естествено любезен секстил към Скорп. Вие и вашият приятел Коза сте еднакво подтикнати да постигнете целите си и да направите впечатление, така че ще стартирате бизнес заедно и оттам нататък ще определите как всъщност ще управлявате света.

Риби: Променливият воден знак е в хармоничен тригон със Скорпион. Вие и вашата любима Риба сте еднакво емоционални и интуитивни, така че обикновено ще имате шесто чувство за тяхното настроение и нужди – и обратното. Освен това и двамата се наслаждавате на духовни, артистични забавления като посещение на час по медитация или купуване на билети за балет.

Стрелец

Управляван от Юпитер, Стрелец , променливият огнен знак, е нефилтриран, весел, таи ненаситна жажда за пътешествия, която в идеалния случай води до околосветски приключения и учене през целия живот, и постоянно търси знания и философства.

Овен: Кардиналният огнен знак и вие сте еднакво търсещи приключения, страстни и бързи. От момента, в който обедините силите си с обичащ забавлението, състезателен Ram, вие — и всеки, който е с вас — ще бъдете на едно диво, никога нескучно каране.

Водолей: Неподвижният въздушен знак и вие сте свободолюбиви, индивидуалистични и дълбоко хуманни. Заедно можете да се свържете с почти всеки друг, да пътувате по света и да отделите време и енергия за връщане.

Козирог

Управляван от ръководителя на задачите Сатурн, Козирогът, кардиналният земен знак е неуморно насочен да постига кариерните си цели, прагматичен, мотивиран, обичащ традициите и наистина солта на земята. 

Дева: Променливият земен знак образува хармоничен тригон към Кап. И двамата сте невероятно усърдни работници, така че ще ви е лесно да си поставяте цели и да ги постигате заедно — или просто да се показвате и да се подкрепяте един друг.

Скорпион: Фиксираният воден знак образува органично приятелски секстил към Козирог. Вие и вашият приятел Скорпион държите много на това да се изкачите до върха на планината, към която сте се прицелили, и с вашия стремеж и техния фокус върху бръснача можете да си помогнете един на друг да стигнете до там.

Водолей

Управляван от наелектризиращия Уран, Водолей , неподвижният въздушен знак, е невероятно интелектуален, мотивиран да създава динамична промяна, мислещ по футуристичен, изобретателен начин, удрящ се самостоятелно и бунтуващ се срещу условностите на всяка крачка и дори излизащ като малко странен или ексцентричен. 

Везни: Този кардинален въздушен знак образува уютен, хармоничен тригон към Водолей. Вашият приятел от Scales може да инициира проект, който сте умели да завършвате, и тъй като и двамата сте толкова харесвани и социални, споделената ви мрежа е наистина достойна за завиждане.

Стрелец: Променливият огнен знак и двамата сте изпълнени с желание за пътешествия и хуманитарен стремеж. Искате да сте свързани с другите по голям, смислен начин, така че често ще пътувате по света и ще участвате в активизъм или благотворителна дейност заедно.

Риби

Управляван от мечтателния Нептун, Риби , променливият воден знак, е състрадателен, романтичен, артистичен, силно емпатичен и чувствителен – очевидните творци на зодиака.

Рак: Кардиналният воден знак е тригон – възможно най-хармоничният ъгъл – спрямо Риби. Еднакво емпатични и интуитивни, тази водниста двойка е привлечена както от духовни, така и от емоционално удовлетворяващи дейности – от рейки звукови бани до уютни, пиянски вечери със семейството и приятелите.

Скорпион: Фиксираният воден знак също е в плаващ тригон към Риби. И двамата не се страхуват да плуват в дълбокия край на вашите емоции, вашият приятел Скорпион винаги ще знае кога да ви даде място или когато имате нужда от прегръдка и грижовна почивка, прекарана в правене на нещо възстановяващо, независимо дали това е гледане на пиеса или прекарване на спа ден.