Фармацевт сподели диета за отслабване, която помага да намалите с 5 см коремната си обиколка за една седмица

Здравният специалист Абрахам Кохдад, който е известен с лесните си за следване здравни съвети, твърди, че неговият метод може да предложи драматични резултати.

Известният със своите лесни и бързи диети здравен експерт Абрахам Кохдад сподели своя метод за отслабване, който може да помогне на по-пълните хора да премахнат значително количество мазнини по корема си само за една седмица.

Съветът на фармацевта Абрахам Кохдади е за тези, които искат да отслабнат „бързо“, без да следват строга диета, която изключва важни групи храни. Той обясни собствено формулирания си метод, за който твърди, че може да намали талията с до пет сантиметра, като същевременно отслабва с един килограм телесно тегло за период от седем дни.

Специалистът, известен също като @AbrahamThePharmacist в YouTube остави последователите си изумени, след като сподели информативното видео, озаглавено: „Как да свалим мазнините от корема за една седмица и да отслабнем бързо“.

В клипа той говори за това, което нарече „диетата на Ейбрахам“, която препоръчва три хранения на ден. Размера на храната се определя много лесно, използвайки като мярка собствените си ръце.

Той казва: „Позволете ми да ви науча на диетата на Ейбрахам. С нея всеки ден ще имате три хранения и ние ще използваме тези лоши момчета [жестикулира с ръце], за да разделим нашите групи храни“.

Въглехидрати: всяко хранене ще се състои от една порция нишестени въглехидрати с размер на юмрук.

Протеини: всяко хранене ще се състои от една порция чист протеин с размер на длан.

Зеленчуци или салата: всяко хранене ще се състои от една шепа варени зеленчуци или салата. Хубаво и просто.

В друго, по-подробно видео, публикувано в същия канал, Ейбрахам се задълбочава в някои от по-трансформиращите ефекти на неговия лесен за следване диетичен план, като твърди: „Доказано е, че след шест седмици диетата намалява опасните висцерални мазнини с 14 процента, намалява вашето кръвно налягане, намалява холестерола и ви помагат да свиете талията си с до 5 см, без да правите допълнителни упражнения.