10 типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян

10 типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян | Диана

1. Прекалено самоуверена

Тази жена веднага ви дава да разберете, че се е спуснала от небесата на земята не по собствена воля, а за да извърши някому услуга. Времето вечно не й достига и си гледа часовника през пет минути.

Общо взето, общуването с нея се изчерпва с изслушването на разкази за това как всичко й е наред – и в работата, и в изключително богатия й личен живот.

В действителност надникнете ли зад словесния й параван, тя е в постоянна депресия и мрази всичко и всички.

2. Твърде изтънчена

Тя се увлича от творчеството на ранния Роден. Ходи на всички фестивали за авангардно кино. Участва в няколко литературни кръжеца. Харесва само музиканти, чиито имена са известни на не повече от 500 души по света.

Мнозинството мъже, които изпитват удоволствие от простичките земни блага, ще се чувстват като черни овце в нейното спретнато стадо с изтънчени хипстъри.

3. Света вода ненапита

Като опознаете по-отблизо такъв тип жена, тя тутакси започва да ви навира в носа своята праведност. Не пие никакъв алкохол, не пуши, ляга да спи точно в 23 часа, занимава се с йога, веган е…

Веднага ви хрумва въпросът “А прави ли изобщо секс, или го смята за вреден навик?”.

Колкото повече научавате за такава жена, толкова по-ясно ще ви става, че в нейната компания никога няма да бъдете себе си – обикновен човек с няколко лоши навика, с които нямате намерение да се разделяте.

4. С фикс идея за брак

Ако още на втората среща ви заведе да се запознаете с родителите й, по-добре да избягате, докато е време. Жената, болезнено обсебена от идеята за сватба, се разпознава лесно.

Тя ви занимава със семейни ценности още преди да сте правили секс за първи път, разказва как родителите й са се запознали в гимназията и до ден днешен са щастливи заедно и т.н.

Дори да нямате нищо против брака, трябва да ви светне червената лампичка, че тази жена ви е приготвила не “семейно гнезденце”, а кучешка колибка със съвсем къс повод.

5. Гледа на вас като спонсор

Нито един нормален мъж не би позволил на жената да плати за вечерята или за таксито на първата среща. Но на практика всички представители на силния пол се отдръпват, когато усетят, че партньорката им смята, че те са длъжни да плащат за всичко.

Скромността на първа среща е добре дошла. Опитът на жената да плати коктейла си ще бъде пресечен от мъжа и ще я издигне в очите му още повече. За него това е сигнал, че партньорката му не си търси спонсор, а човек, с когото да си прекарва приятно времето.

6. Свръхгрижовната лепка

Мъжът се напряга, а не се радва, когато току-що се е събудил, а вече в телефона му мига съобщение “Добро утро, миличкоооооо!!!”, придружено с армия сърчица, целувчици и смайлита.

Докато мъжът отива на работа, грижовната му приятелка е лайкнала всичките му статуси и снимки, пуснала е блудкаво любовно обяснение на стената му и е линкнала сълзливата песен Always на “Бон Джоуви”.

Клетникът бързо-бързо осъзнава страшната действителност – той е обкръжен! Всяка негова стъпка ще бъде следена и като оправдание – покривана с розови листа.

7. Учителка в горните класове

Тази жена може да бъде разпозната дори само по начина си на обличане. През седмицата тя винаги носи скучно и делово облекло, а в почивните дни – дрехи, които в никакъв случай не биха загатнали за нейната сексуалност.

Тя е ходеща енциклопедия и има мнение по всеки въпрос. В същото време не проумява азбучните истини, че трябва малко да си поиграе с мъжа, да поласкае самолюбието му и понякога да се прави на по-наивна, отколкото е.

8. Обсебена от външния си вид

Тя посвещава целия си живот в служба на собственото си тяло. Денят й се дели на две части – до козметичния салон и след него. Какво се получава на изхода? Добре поддържано тяло, идеална кожа и… душевна пустота.

Тази кукла толкова се е увлякла по външната красота, че напълно е забравила вътрешната.

Разбира се, че мъжете харесват поддържани жени, но за продължителна връзка само това качество не е достатъчно.

9. Фанатична кариеристка

С нея би било интересно да обсъдите състоянието на българската икономика, цената на нефта и валутните курсове. Но скоро ще разберете, че тя се интересува единствено от бизнес и кариера, а вие не присъствате никъде в строгия й график.

Семейство, дом, деца – тези ценности не я интересуват, дори я отблъскват, тъй като биха навредили на професионалната й реализация.

Тази жена не може да бъде съпруга, тя няма как да е нещо повече от “просто приятел” или “приятен събеседник”.

10. Безличната

Тя е безцветна, безшумна, незабележима. На пръв поглед тази жена е мила, възпитана и ценяща домашния уют. Но нещо не й достига. А това, което не й достига, е жизненост, в нея не се забелязва дори искрица жизненост.

Тя може да е единствено сянка на мъжа си, но никога негова пълноценна партньорка.

Дори да станат съпрузи, безличната жена ще се крие от приятелите му и ще стои някъде тихо в ъгъла дори в най-веселата компания.

Източник: “Монитор