13 черти на индиго децата и признаците на хората от Новата епоха

Какво е дете индиго?

Дете Индиго или Дете Индиго е подобрен план на човечеството, термин, който се появява, когато се говори за цветовете на аурата на тези много различни деца. Преди ауричните полета се очакваха като нюанси на дъгата, но полето на Индиго беше доминирано от кралскосин цвят. По този начин се установява промяна в курса на човешката еволюция и тяхната индигова аура.

Надарени деца, с ясна мисия да предизвикват и променят реалността, те започват да се появяват за първи път през 70-те години. Отвъд психическото съзнание, те са силно мотивирани и креативни с възприятие, което вижда през установените норми на обществото. Старите души наистина, тяхната мисия е ясно изложена да разтърсят съвременния свят и да проправят пътя за бъдещите поколения да създадат по-голям мир и хармония за всички.

И двете поколения „деца“ са в тийнейджърска и зряла възраст, така че не позволявайте на етикета да ви разубеди да изследвате концепцията за децата индиго.

13 общи черти на децата индиго

Ако се чудите дали може да сте от тази различна душевна линия, ето няколко личностни черти, които може да ви се сторят познати.

1. Чувствате се духовно пробудени

Вие сте родени да бъдете работник на светлината и сте чувствали от ранна възраст, че сте се включили в нещо духовно по-велико от повечето хора.

2. Вие сте предназначени да бъдете тук

Вие сте уверени и дори арогантни на моменти – и вътрешно се чувствате смели заради нещо по-голямо, отколкото можете да назовете. Знаете, че сте на тази планета с причина и тази причина е да направите положителна промяна. Знаете, че тези, които са местни на тази планета, растат и се издигат и се нуждаят от помощ в своята трансформация.

3. Имате високи очаквания към себе си и към другите

Това може да доведе до предизвикателни взаимоотношения и взаимодействия. Виждате само най-доброто и очаквате другите да го оправдаят. Към себе си можете да бъдете безмилостно самокритични. Не позволявайте на това да ви надвие, вместо това го използвайте в своя полза, за да подтикнете себе си и другите, но също така знайте, че другите може да не са толкова мотивирани.

4. Имате силна интуиция

Индиго виждат света по различен начин. Заедно с вродената самоувереност, вие често мислите, че вашият начин е правилен и се обиждате, ако другите не могат да видят, още по-малко да предприемат действия от ваша гледна точка. Ако Индиго управляваха света, вие сте уверени, че нямаше да има проблеми.

5. Вие поставяте под въпрос авторитета

Вие не сте човек, който преговаря, толкова сте сигурни във вашите възгледи и начини, че често сте бунтовници и скептик към онези, които са на власт. Това от време на време може да ви създаде неприятности, така че знайте как да попаднете в добрите и благородни видове неприятности.

6. Вие искате да промените човечеството

Трудните и твърди системи ви се струват глупави и често ставате антагонисти на това, което другите възприемат като нормално. Тези системи може също да изглеждат остарели в сравнение с онези, които знаете и вярвате, че са много по-ефективни. Имайте търпение и знайте, че тези масивни системи, които се нуждаят от промяна, са като гигантски кораби, които не винаги могат да обърнат и стотинка.

7. Вие сте креативни

Музикално и артистичните ви дарби и вашето изкуство канят другите да видят света наоколо през вашите очи. Подхранвайте тази способност, 

8. Вие сте Създател на промяна

Вие сте толкова наясно с недостатъците на обществото, което на свой ред ви прави великолепен лидер. Винаги намирате нови и по-добри методи за бизнес, общество и начини за съществуване в хаоса на общество, което расте и се развива. 

9. Вие сте изгубена душа

Чувствате се не на място с другите, тъй като осъзнавате, че сте различни от повечето хора. Може да сте склонни да бъдете самотник или бунтар, без желание да правите компромиси, само за да се впишете.

10. Вие сте своенравен

Тъй като мисията на душата Индиго е кодирана в самото ви същество, вие знаете собствената си стойност и не желаете да се откажете от конфронтацията с това, което ви се струва непочтено.

11. Вие сте страстни и фокусирани

Въпреки че огнените темпераменти може да са трудни за понасяне, вие не сте от тези, които трябва да бъдат тихи или мълчаливи. Тези две черти трябва и се балансират взаимно, тъй като твърде много необуздана страст може да доведе до отрицателни резултати. Подхранвайте тези черти и ги използвайте във връзка една с друга.

12. Имате психически способности

Без никаква нужда от развитие, вашият психически капацитет (ясновидство, емпатия, телепатия) е фино настроен. Въпреки че не виждате нищо особено във вашите способности, това ви дава предимство да четете другите с лекота и да виждате през маските. 

13. Вие сте разочаровани

В съчетание с тяхната визия за голяма картина и неспокоен душевен стремеж към промяна, лесно се разочаровате от обществото и другите, които не се променят достатъчно бързо. Търпението е нещо, което трябва да се развива.

Предизвикателствата на Индигото

Не всеки роден от това поколение носи този нов план. Първите няколко бяха известни като „разузнавачи“, тестваха климата, за да видят дали могат да бъдат въведени повече души. Нито трябва да приемаме, че да бъдеш Индиго е нещо, което трябва да се идеализира. Далеч от това! Освен отговорността, която ще носи подобно разграничение, ние също сме свидетели на стремежа на Индиго да доведат света до Новата епоха – едно много по-добро за всички време.

Промяна на целта

Децата индиго са предопределени да правят промени, да предизвикват обществото и да бъдат шумни в това, което виждат като недостатъци в системата. Когато тази мисия е изпълнена, те трябва да променят целта на живота доста драстично. Онези, които рано са изхвърлени от житейския си път, т.е. стремежът им към прогрес е осуетен или забравен, често се обръщат срещу себе си.