Ако не харесвате работата си, прочетете това и всичко ще се промени

Ако не харесвате работата си, прочетете това и всичко ще се промени  | Диана

Като с магическа пръчица!

Мразите работата си? Мразите шефа си? Мразите факта, че вършите неща, които не ви носят щастие? Не се гордеете с онова, което заема по-голямата част от времето ви през цялата седмица? Само мисълта, че сте на работа, ви кара да се чувствате като болни? Ако всичко това ви звучи познато, този текст е точно за вас. Приготвили сме ви едно универсално лекарство, което ще ви излекува от постоянното мрънкане от работата ви. Не ни вярвате? Продължавайте да четете.

Опитайте следното нещо:

Отидете в най-близката аптека и си намерете ректален термометър на най-известната марка. Ако не успявате сами, говорете с някой служител, който ще ви помогне. Когато се приберете у дома, заключете всички врати и затворете всички прозорци. Дръпнете всички завеси, пуснете всички щори. Целта е никой, ама абсолютно никой да не ви прекъсва и да не може да гледа какво правите.

Препоръчително е да съблечете дрехите, с които сте били навън, и да си облечете нещо, в което се чувствате изключително комфортно. Седнете на любимия си стол, диван или където ви е любимото място. Отворете опаковката на термометъра и го извадете. След това много внимателно го оставете на място, близо до вас, но където няма опасност да се счупи.

А сега започва забавната част. Извадете листовката от кутийката много внимателно. Прочетете я изключително съсредоточено, за да не пропуснете частта, в която се казва, че “Всеки ректален термометър на тази марка лично се тества, а след това се почиства”.

Сега затворете очи и повторете пет пъти: “Много се радвам, че не работя в отдела по проверка на качеството на термометрите на тази компания.”