Дали ще е добър баща? Зодията му го издава

Мъжете Раци се славят като перфектните бащи, отговорността не е за Стрелците.

Астрологията малко или много подсказва какви са личностните черти на дадена личност, в това число и какъв родител ще бъде.

Ето защо всеки мъж по различен начин реагира на бащинството и зодиакалният му знак до голяма степен определя отношението му към родителството. Ако се чудите мъжът до вас какъв баща ще бъде и какъв ще е подходя му към децата ви, може да разберете от неговата зодия:

Овен

Мъжът Овен е баща, който може да посвети много време на своето дете. Той с удоволствие се впуска в приключенията с тях. Старае се да бъде с децата си честен, взискателен, открит, но му е трудно да отказва нещо на своя наследник. Едно обаче е сигурно – с него никога няма да им е скучно.

Телец

Този баща е последовател на твърдите ценности и държи много на семейството си. Той е изключително изпълнителен и грижовен мъж, на когото винаги може да се разчита. Защото той е надежден като скала. Той е отзивчив, добър и чувствителен, но понякога е повече твърд, отколкото трябва.

Близнаци

Докато Телецът понякога може да бъде твърде строг, това не може да се очаква от мъжът Близнаци. Той е прекалено безгрижен и дори наивен, обича да е с децата си и да им дава свобода. Понякога прекалена и се случва да загуби контрола си над тях. Той обаче ще развие у детето бързо мислене и съобразителност.

Рак

Мъжете Раци са идеалните бащи. Те са грижовни и спокойни с децата си. Лесно намират пътя към емоционалността на детето и общуват лесно. Няма да се престараят във възпитанието, но по лесен начин ще намерят пътя да му обяснят кое е правилно и кое не. Изграждат дълбока връзка с наследника си, която продължава дълги години.

Лъв

Бащите от тази зодия са идеални за децата си, когато става дума за игри. Те обаче приемат ролята си на родител много сериозно и често налагат авторитет над детето си. Това може да се отрази на психиката на малкия човек. Лъвът трудно разбира нюансите на възпитанието и деликатните моменти в детската психика и е способен да изпадне в крайност.

Дева

Те са изключително грижовни и всеотдайни към децата си. Но не бързат със създаването на семейство. Понякога обаче са много по-критични и взискателни, отколкото трябва. Работохолици са и искат да осигурят всичко на детето си. Не е особено нежен към хлапетата, но с удоволствие ще се включи в грижата и възпитанието им.

Везни

Бащата Везни е страхотен родител. Той е повече като приятел за своите деца, но успява да ги възпитава строго. Състрадателен и разбиращ е към нуждите им и се опитва да извади най-добрите качества от тях. Старае се да им даде всестранно образование, дава им свобода за творчество и действие.

Скорпион

Скорпионите обичат да са лидери и да налагат своето мнение на децата си. Иска те да му се подчиняват. Но това е до време. В един момент наследниците му ще се разбунтуват. Дълбоко в душата си Скорпионът е много привързан към тях и понякога това може да предизвика ревност у майката.

Стрелец

Отговорността не е за бащите Стрелци. Ролята на баща за тях е нещо доста сложно и неразбираемо задължение за тях. Обичат да се занимават с децата си, докато самите те не започнат да изискват по-специално внимание от него. Грижите и системния труд не са за тях. Предпочитат да се включват в игрите.

Козирог

Много важен момент е дали Козирогът е готов да стане баща. Ако то е създадено с желание, той ще се представи блестящо. В противен случай, непрекъснато ще изразява претенциите си към него. Козирозите са разумни и изключително отговорни бащи. Те са фокусирани върху възпитанието на децата си и обичат да се занимават с тях, като им дават различни задачи.

Водолей

Възможно е бащите Водолеи да са хладни в отношенията си с децата. Но това е техният стил на поведение. Но не се залъгвайте. Те обичат децата си, но не обичат да го афишират. Едновременно с това ще бъдат страхотни приятел с тях. На моменти обаче, хлапетата ще имат затруднения, защото те са емоционални, докато бащите им ще са водени от логиката.

Риби

Бащата Риби може да се каже, че е страхотен другар за своите деца. Той ще се опита да направи живота им по-удобен и сигурен. Рядко ще им се ядосва и ще им се кара. Не очаквайте да възпитава строго наследниците си. Той ще ги остави те сами да се учат от грешките си. За сметка на това пък, този баща ще разбере какво става в душата на детето и ще ги глези много.

Източник: http://www.missbloom.bg/