Ето как да отслабнем с 5 килограма за една седмица и да се изчистим от токсини

Ето как да отслабнем с 5 килограма за една седмица и да се изчистим от токсини | Диана image 1

Представяме ви една изключително лесна, но и много ефективна диета с която да отслабнем с 5 кг за една седмица. 

 В нея са включени много полезни и хранителни продукти и има бърз и доказан ефект.
Сутрин:
Ето как да отслабнем с 5 килограма за една седмица и да се изчистим от токсиниЕдна чаша хладка вода със сок от един лимон, на гладно, за пречистване от токсини  и активиране на метаболизма. Половин час след като го изпиете водата с лимон трябва да изядете 2 ябълки или 2 портокала. Може вместо това да вземете 1 голям грейпфрут. Към това се добавя и една шепа ядки, бадеми, или лешници, тъй като тези ядки съдържат най-полезните антиоксиданти за организма, те почистват организма от свободните радикали, подобряват храносмилането и перисталтиката на червата и активират метаболизма
Обяд:
Тази диета позволява консумация на месо за обяд. Месото може да бъде варено пилешко или телешко месо. Пие се една чаша кисело мляко.
Следобедна закуска:
Една прясна сезонна салата, подправена с малко зехтин и много малко сол.
Вечеря:
Вечерята трябва да бъде преди 18 часа. Вечерята се състои от две твърдо сварени яйца, плюс салата от краставици или зелена салата, подправена с малко зехтин и малко сол.
След 18 часа не се яде нищо. 
Направете един литър зелен чай (на 1 литър вода 4 пакетчета чай), който трябва да го изпиете преди да си легнете.
Това е менюто за около една седмица или 10 дни, в зависимост от килограмите, които искате да свалите. За 7 дни би трябвало да се сбогувате с 5 кг. Желаем ви успех!