Гуру в кардиологията даде експресен лек за здраво сърце! (премахва аритмия, бодежи и слабост)

Гуру в кардиологията даде експресен лек за здраво сърце! (премахва аритмия, бодежи и слабост) | Диана

Този лек за здраво сърце на световно известния кардиолог Предиман Кришан Шах е истински еликсир за сърцето!

Науката и медицината в наше време се развиват с бясна скорост, но дори най-добрите специалисти не забравят най-великата сила, много по-велика от човешкия ум и това е природата.

Кардиологът Предиман Кришан Шах е признат за истински гуру в областта си, но освен с научните си познания, той е известен и с насочеността си към природната медицина в помощ на сърцето и сърдечните заболявания.

Лек за здраво сърце

Големият кардиолог Предиман Кришан Шах даде тази уникална по действието си рецепта, чуден лек за здраво сърце

Неговият лек за здраво сърце е препоръчван от хиляди хора, защото се базира само и единствено на мощните лечебни сили на природните съставки. Той действа експресно като бързо премахва аритмия, стенокардия, бодежи и слабост в областта на сърцето.

Условието е да се консумира всеки ден в течение поне на един месец като не трябва да се прекратява приема дори и след като проблемите изчезнат. За тези, които се радват на здраво сърце, този лек е отличен защитник и най-добрата профилактика за здраве и за в бъдеще.

Рецептата на Предиман Кришан Шах е простичка, дори напълно народна, както бихме казали у нас. Това, което ни трябва, е да се снабдим с един литър вино – за предпочитане червено и задължително домашно, десет стебла от магданоз – пресни и без корена, две лъжици натурален ябълков оцет и около 300 грама хубав пчелен мед.

Трябва да поставим във виното първо магданоза, заедно с листата му, а после към тях да сложим и ябълковия оцет. Тази смес я варим на котлона за десетина минути, а когато я свалим от него и поизстине, добавяме меда.

После съхраняваме в стъклен съд, който да се затваря плътно и приемаме от този лек за здраво сърце по лъжичка сутрин, към обед и преди лягане, но на гладен стомах пише doctorbg.net.