Как да спрете да привличате само глупаци

„Всички мъже са еднакви” е репликата на посредствените жени, категоричен е Тодор Капитанов.

„Всички мъже са еднакви” е репликата, която веднага трябва да спрете да повтаряте, ако искате да не привличате глупаци.

Тази реплика е посредствена и първата асоциация, която се прави за човекът, който я използва, е, че и самият той е посредствен.

Убеден съм, че хората привличат това, което излъчват. Ако излъчваш глупост, ще привличаш глупост. Ако излъчваш посредственост, ще привличаш посредственост. Ако излъчваш интелигентност, ще привличаш интелигентност.

Вярвате ли ми? Защото мога да ви го докажа. Опитайте се да се сетите за някой глупав мъж, който е успял да съблазни интелигентна жена, която да държи на себе си. Аз не се сещам за подобен пример. Обикновено глупаците имат успех единствено сред глупачките. Както и обратното.

За да не привличате глупаци, не се дръжте като глупачки.

Къде обаче е тънката граница между това жената да не изглежда повърхностна и в същото време да не бъде скучна в поведението? Разковничето е в адекватното ѝ отношение към мъжете.

Понякога жената се налага да прави компромиси със своите желания и да прекарва времето си по начин, който е приятен за мъжа. Не приятен за двама ви, а приятен само за мъжа. Когато нещо в действията между двата пола трябва да бъде приятно и за двамата, бъдете сигурни, че то изобщо не може да е приятно за мъжа. В случая това за него е било най-малкото зло, с което се е съгласил. Давайте му свобода или поне не се опитвайте да му я ограничавате. Той ще оцени това.

Няма мъж, който да не грее от щастие, когато заедно с жената до него правят мъжки неща, например да пият бира и да похапват шкембе чорба. Може пък и да се поинтересувате от хобито му да събира бирени чаши например и да опитате да му помагате в това. Мъжете оценяват, когато жените могат да се държат като „пичове”, защото никоя глупачка не може да влезне в тази роля. Не трябва обаче и да прекалявате, защото излишното вживяването в подобно роля води след себе си грозни картинки, които определено са нелицеприятни.

Снимка: Thinkstock

Лъжа е, че мъжете не споделят и нямат нужда от изслушване. Говоренето с мъжете за проблемите, плановете и успехите им е изключително важно. Особено за успехите. Тях нямат търпение да ги споделят именно с вас, защото по този начин се чувстват по-големи мъже. Умните жени изчакват тактически мъжете да споделят за тревогите и радостите си, едва след това започват да манипулират действията им в насока, каквато са си решили.

Снимка: Thinkstock

Мъжете в такива моменти стават уязвими и по-лесни за манипулации. Само глупачките започват да изискват от мъжете веднага щом ги видят. Умните мъже бягат от тези жени, защото са неприятни, натоварващи и говорят единствено за себе си. Мъжете прекрасно осъзнават, че винаги са обект на манипулиране от страна на дамите и че няма измъкване от тези им намерения. Обаче обичат да ги манипулират умно.

Третото нещо, с което може да привлечете умни мъже, е да правите страхотен секс. Мъжете са категорични, че умните жени правят най-добрият секс. Умните мъже не биха направили компромис с това, Компромис ще направят само треторазредни глупаците, защото за тях качеството никога не било, не е, и няма да бъде приоритет.

Снимка: Thinkstock

Просто бъдете деликатни и действайте стратегически с тях. Бъде отворени за тяхната природа, защото умните мъже търсят точно такива жени. Действате ли глупашки, прибързано и егоистично, ще привлечете само глупаците, защото за тях това е нормално ваше поведение.

О, и правете качествен секс! Задължително!

Източник: https://www.edna.bg