Как най-после да откриеш и да се влюбиш в сродната си душа

Опитваш се да разбереш как да намериш сродната си душа чрез онлайн запознанство и да се влюбиш? Търсенето на любов и общуване с душата чрез онлайн приложения за запознанства може да ти се струва като работа на непълно работно време – ето защо необвързаните жени се нуждаят от няколко съвета, които биха могли да им помогнат.

Старата поговорка „Добрите вече са взети“ вече не е приложима. Вместо това изразът „Има много риби в морето“ е верен. Всъщност, броят на потенциалните съвместими хора онлайн може да бъде доста поразителен. Някои казват, че това е игра с числа – може да отидеш и на 100 срещи преди да срещнеш съпруга си. И докато в това има доза истина, съществуват по-дълбоки причини все още да не си се влюбила първо в собствената си същност.

Ако искаш да разбереш как да намериш сродната си душа и да се влюбиш, ето 4 начина, по които може да го направиш чрез онлайн приложения за запознанства:

1. Дръж егото си под контрол

Ако си една от милионите необвързани дами онлайн, броят на потенциалните съвместими с теб мъже е неограничен. И ако си мислиш „колкото повече опции, толкова по-добре“, това може да повлияе на егото ти с течение на времето, ако не си внимателна. Например, има мъже, които макар да са се срещнали с невероятни жени, продължават да излизат с нови и интересни дами, въпреки че искат да намерят единствената. Пристрастяват се към оказаното внимание, а егото им се подхранва от многото жени, които се интересуват от тях, което означава, че винаги търсят следващата среща, а не качествена връзка.

2. Спри да „абсорбираш“ негативността от другите

Ако приятелите и семейството ти не говорят добре за мъжете, е трудно да не се съгласиш с тях. Някои хора правят само негативни коментари. Независимо дали барът е твърде претъпкан, или сервитьорката е бавна, те се оплакват от всичко – особено когато става дума за любов и срещи. Прекрасно е да имаш около себе си хора, които те обичат и подкрепят. Но когато тази общност е изпълнена с негативизъм, това може да парализира любовния ти живот. Затова не се влияй от тази отрицателност и си изгради положителна перспектива, когато търсиш любовта.

3. Изясни си какво искаш

Прекарването на времето с мъж само защото е секси, обикновено не прераства в дългогодишната връзка, която търсиш. Така че, преди да се сблъскаш с хилядите момчета, в което и да е онлайн приложение за запознанства, си изясни какво искаш – от връзката, от човека отсреща и от живота. Разглеждайки профилите на мъжете и търсейки подсказки в снимките им, може лесно да прецениш дали отговарят на това, което търсиш и да се спасиш (и него също!) от ненужно разбито сърце. Например, има случаи, в които след пет вълшебни срещи, единият партньор не е готов за връзка и другият е много разочарован. Ако това бе предварително споделено, отношенията биха могли да се развият по съвсем различен начин. Можеше и да не се стигне до втора среща и да се спести време и енергия за човек, с когото и двамата биха си паснали повече…

4. Вярвай в силата си да намериш истинската любов

Вътрешният глас в главата ти със сигурност може и да ти казва, че не заслужаваш страхотен мъж, че не си достатъчно добра за него или си недостойна да постигнеш мечтите си… Всички тези мисли те измъчват и може да са най-голямата причина за това, че си сама, въпреки че се опитваш да намериш любовта онлайн. Срещането с нови хора може да бъде плашещо, особено с някого, с когото обмисляш да споделиш живота си. Но ако се отдадеш на тези съмнения, ще излъчваш енергия, пълна с негативизъм и страх. И това тотално ще отблъсне момчетата! И мъжете, и жените намират доверието за привлекателно. Така че, за да бъдеш уверена на срещата, трябва да вярваш и да знаеш, че си достойна и заслужаваща любов! Ето защо, колкото по-добре знаеш коя си и какво търсиш, толкова по-силна ще се чувстваш на срещата.

В морето има много риби, не само жаби. Така че, ако следваш тези четири съвета, вероятността да срещнеш сродната си душа и да бъдеш щастлива, е голяма!

Източник: https://dama.bg/