Китайска таблица за пола на бебето – момче или момиче?

Китайската астрология е много прецизна в предсказването пола на очакваното дете. Тя дава възможност както да определите пола на планираното от вас дете, така и да проверите пола на детето, което вече очаквате.

В древен Китай полът на детето е бил определян и техниката по която това е правено е запазена и до ден днешен. Тя е проверена в практиката и дава точност до 99%. За да определи една жена пола на детето, което очаква или планира да има е нужно да знае само две неща – възрастта си и месеца на зачеване или планиране на такова.

На много места в Интернет, в различни сайтове, е публикувана таблицата за определяне пола на бебето, но без никакви допълнителни обяснения, които са важни, за да я използвате правилно. В противен случай ще установите, че тя не “работи”. Ето и какъв е ключът към правилното й използване, така че да ви дава верни резултати.

Преди всичко трябва да знаете, че китайците използват Лунен календар, а не Западен Григориански календар, и всички изчисления – на възрастта на майката, както и времето (датата) на зачеване на детето – трябва да се превърнат в дати от Лунния календар, а не да се използва западния стил. 

Ето стъпките, които да следвате, за да изчислите пола на бебето, което очаквате:

  1. Китайците използват лунен календар, който е различен от използвания на Запад, следователно първо трябва да превърнем възрастта на майката в години по лунния календар. Това може да направите директно от >ТОЗИ ЛИНК<, просто въведете вашата рождена дата и ще получите своята възраст в Лунни години.
  2. Сега е време да определим втория нужен параметър – месеца, в който е станало зачеването на бебето. Това може да направите лесно от >ТОЗИ ЛИНК<, където ще превърнете стандартната западна дата в дата по лунния календар.
  3. Сега засичате двете намерени стойности в долната таблица и намирате пола на детето: B ( boy ) – за момче, G ( girl ) – за момиче.

Няколко важни думи за раждането

Днес все по-често жените предпочитат да раждат с Цезарово сечение (секцио), което (поне на теория) обещава да е по-леко. От гледна точка на Астрологията обаче ражданията се различават и биват естествени и предизвикани. Питате се какво значение има това? Нали в крайна сметка детето идва на бял свят и поема по своя път? Тук няма да говорим за “карма”, “прераждане”, “програма на душата” и прочие, а само за установения от френския статистик и учен Мишел Гоклен факт, че между хороскопите на родителите и децата съществува астрологическа връзка, подобна на генетичната, която той нарича “астрогенетика”.

При това съвсем не е случаен моментът, когато детето се ражда. Той се определя като “най-подходящото време, което съответства максимално добре на комбинацията от родителските хороскопи”. Между хороскопите на родителите съществуват многобройни удачни комбинации, затова се и раждат различни деца. При предизвиканите раждания, това правило се нарушава. Още повече, че секцио може да се направи в рамките на 10-14 дни преди термина, то това е прекалено голям времеви диапазон, в който планетните позиции, и най-вече тези на “бързите планети” ( Луна, Меркурий, Венера ), се променят значително, а това променя коренно съдбата на детето.

Това, разбира се, подсказва, че едно подобно раждане не е “естествено” и би имало негативни последици ако не се съобрази “правилния” момент за него. Това е било известно още в древен Египет, където жретците са определяли подходящия момент на раждане на новородения фараон.

Всяка жена решила да предприеме секцио е добре да се консултира с опитен астролог, който да посочи подходящите моменти за тази интервенция с оглед на картите на двамата родители. В рамките на въпросните 2 седмици, в които е възможно да се направи секциото, има в повечето случаи поне 4-5 удачни момента това да се случи, така че изборът не е малък, а и така много неприятни планетни положения в хороскопа на детето биха могли много лесно да се избегнат. В никакъв случай това не бива да се приема като намеса в съдбата на бъдещия човек, а единствено като избор на “по-удачен” старт в живота.