Кога си отмъщават духовете или защо Вашето невежество не ви освобождава от отговорност

За съжаление   съвременните хора не предполагат, че реката е жива, като останалата природа. Точно както  хората си заработват отрицателна карма за своите действия, така и духовете получават за  отмъщенията си.

Законът на кармата ще действа при всички случаи, независимо от това дали знаем какво  правим или не. Резултатът няма да закъснее. А най-добре  от всичко е да  знаем какво ще  последва след нашите действия, а не да оставаме в неведение и да се влачим по пътищата на  съдбата като слепци-неудачници.

Духовете, както и хората са смъртни. Те имат своя собствена система за прераждане (превъплъщения).

Когато човек се занимава със строителство в градовете, той помита всичко по пътя си. Той убива природата. Така са унищожени  реки и други водни обекти, които  са “пречели” на строежите. Те просто са били засипвани. И богът  на реката загива.

Той е попаднал някъде в царството на подземния свят. Ако земната атмосфера се измени, и реката пресъхне, тогава богът на реката щеше да си тръгне с мир  и щеше да се  роди отново някъде в океана или би се издигнал някъде на по-високо ниво.

Но с оглед на високото му ниво и смъртта, която го е застигнала, поради факта, че е бил измъчван и убит, той се изпълва с негативни емоции,  превръща се в демон и в новия си образ тероризира хората, живеещи наблизо. Това не е желание на духа. Той е принуден.

В самия момент на болезнената  смърт той зацикля – духът се възражда като същество, което впоследствие ще  чувства това, което е чувствал бившия бог на реката, когато е загинал.

А той е усетил остра антипатия към хората. И в резултат се ражда такъв демон на ниво божество, което е настроено срещу хората. А има случаи, когато реката просто я замърсяват, като изхвърлят в нея всякакви отпадъци чрез канализацията.

Духовете понякога отмъщават и за това. Не винаги те го правят веднага.  Те могат, например, да пращат  заболявания. В нашата страна има места, където има кармични проблеми с водата.

За произшествията по пътищата, покрай които тече канализация, няма да говорим – всеки знае за това. Но   не винаги катастрофите стават заради  неопитни шофьори, има някои места, които  буквално “искат” такива инциденти.

Аз знам за случай, когато строителите полагат тръби, но вода по тях не потича след пускането и. Работниците проверяват: всички клапани са отворени, всичко, което е необходимо е направено за да работи правилно.

Очевидна причина не е открита.
След това те определят мястото, където спира  водата, вадят,   демонтират  и режат тръбата. И си представете това, което са видели: вътре в  тръбата било  пълно с камъни. Как?!

За строители,този случай остава загадка, тъй като никой от работниците не попада под подозрение, а  никой от външни хора, просто физически не е би могъл да запуши тръбата с толкова много камъни. За човек това на практика  е невъзможно, но само за човек …

Нито един от тези, които са работили на мястото, така и  не разбира как толкова много камъни могат да попаднат  вътре в тръбата. Но, вие вече се досещате какви сили са могли да направят това  и защо. Доста нелепа ситуация, нали?

Духовете  постоянно отмъщават на билкарите, които им вредят, и им изпращат болести. И всичко това защото в днешно време много малко хора следват традициите за събиране на билки, според които, например, е забранено да се събират всичките растения, а хората ги косят  масово (така че ако косите мащерка, тя няма да да расте повече – ще загине).

За съжаление,  съвременните хора не предполагат, че реката е жива, като останалата природа. Точно както  хората си заработват отрицателна карма за своите действия, така и духовете получават за  отмъщенията си.

В света на духовете, както и в човешкия свят, има и такива, които са на по-високо ниво на съзнание и знаят законите за причинно-следствените връзки.

Ето защо, духовете не винаги отмъщават заради  неприязън, като правило, те просто защитават своя дом и своя живот.

А  сега  един интересен въпрос: Защо  духовете не се показват и не казват, че природата е жива, и че  е готова да се защитава  от нападения?

Тази реакция може да бъде прехвърлена в сферата на отношението на държавата към  Бога: защо държавните  закони не признават съществуването му?

(Духовете всъщност се показват, има доста истории на очевидци, разказвани от обикновените хора, но, тези истории са си само истории, докато не бъдат  официално признати.)

Защото правната рамка е конструирана така, че ако ние официално   кажем, че има Бог, ще се окаже, че ние ще се обявим за негова собственост. Всички земи, петрол и всички негови дарове – ще попаднат в негово владение, тъй като като Той е сътворил всичко това.

И ние ще трябва да плащаме  данъци не на държавата, а на  Бог.

Източник: http://energetika-bg.com