Когато жената реши да си отиде, нищо не може да я накара да размисли

По своята природа жените са много търпеливи и могат да понесат много трудности в живота ви. Те могат да се справят с много, докато не решат, че им е писнало. И това вече нищо не може да ги накара да премислят.

Това се отнася и за връзките: отдавнашните и новите. Ако жената усети, че чашата е преляла, ако мъжът е преминал границите, с него е свършено.

Затова ако тя е важна за теб, и ако си направил нещо грешно, побързай да се поправиш. Разбира се, винаги има вероятност да ти даде втори шанс. Но ако сериозно “нагазиш лука”, всичко е свършено.

Когато жената реши, че й е писнало, вече нищо не може да я накара да размисли.

Затова това решение не се взима лесно.

Ако той е достатъчно глупав, за да те зареже, ти не си длъжна да го приемаш обратно. Бъди достатъчно умна, за да го оставиш.

Проблемът е в това, че жените си мислят, че той ще се промени. Но това не е така. Проблемът е в това, че мъжете си мислят, че тя никога няма да си отиде. Но това не е така.

Тя има ли причина да остане?

Ако си й причинил болка, си й разрушил доверието към теб. Играл си си с нейнтие чувства. Тя вече не може да ти се довери и ако наистина си постъпил ужасно, мислиш ли, че си достоен за нея? Тя не смята така и е права.

Източник: https://www.webmiastoto.com