Ще съжаляваш, когато изгубиш жената, която е вярвала в теб

Ние, жените, сме такива: даваме на мъжете хиляди шансове. Вярваме, че могат да станат по-добри и искаме да сме до тях, когато това стане. Ето защо много от нас се оказват в ужасни връзки, в които мъжете се държат лошо с нас, но ние търпим, вярвайки, че той ще се промени.

Ние наистина искаме да вярваме, че когато той казва, че ще стане по-добър, то така и ще бъде.

Но когато жената осъзнае, че й е писнало, вече нищо не може да се промени. Веднага щом осъзнае, че без този мъж животът й ще бъде много по-хубав, веднага щом разбере, че цялото й време и енергия са напразни, всичко приключва.

И колкото и той да променя своето тяло, начин на живот или кариера, това няма да я накара да се откаже от нейния нов живот, свободен от неговото влияние.

Често мъжете се оправдават с думите: “Ако тя не ме приема такъв, какъвто съм, то тя не ме заслужава, когато стана по-добър”. Но истината е, че никой не е длъжен да се занимава с недостатъците на другия и никой не заслужава да гради сложни отношения с този, който не иска да поеме отговорност за своите кусури.

Когато жената най-накрая се е отказала от такъв мъж заради самата себе си, това може да навреди н чувствата му, но проблемът е в постъпките на самия човек.

Естествено, когато той най-накрая се промени, то определено ще си намери хубава половинка. Но въпросът е ще го обича ли тя и ще вярва ли в него, когато започнат трудните времена за него? А такива периоди в живота са неизбежни.

И тогава той ще си спомни за онази, която е вярвала в него, когато дори не е представлявал нищо. Която го е обичала, подкрепяла и мотивирала, когато той дори не е молил за това. Но вече ще е късно.

Източник: https://www.webmiastoto.com