Лесна рецепта на известна фитотерапевтка е хит в света: Топи 10 сантиметра от талията за 10 дни

Лесна рецепта на известна фитотерапевтка е хит в света: Топи 10 сантиметра от талията за 10 дни | Диана

Известната руска фитотерапевтка д-р Ирина Стефановска обясни в телевизионно предаване, че с помощта на нейния революционен балсам жените могат да топят по един сантиметър от талията, всеки ден! Най-доброто от всичко е, че тази рецепта е изключително проста и изобщо не са ви необходими скъпи съставки.Тайната на нейния балсам е хрянът, за който тя твърди, че изключитено много стимулира отслабването, а това е само една от точките по които той помага на вашия организъм.

Често го използваме като добавка към храната, а с оглед на факта, че съдържа витамини С, В1, В6, В12, желязо, калций, магнезий и фосфор, тази билка е не само вкусна добавка към гозбите, но и истинско лекарство.

Още преди 1500 години в древна Гърция, хрянът се е използвал като лекарство срещу болки в гърба, а днес може да ви помогне завинаги да се отървете от излишните натрупани течности и килограми.

Необходими съставки:

● 125 гр хрян

● 3 лимона

● 3 супени лъжици мед

Приготвяне:

Нарежете хряна и го поставете в блендер за да се смели. Лимонът изплакнете, нарежете на кубчета и извадете семената и след това добавете в блендер. След това добавете и меда, и всичко това разбъркайте добре. Сместа се поставя в стъклен буркан и съхранява в хладилник.

Консумирайте по една супена лъжица от този балсам, два пъти дневно, с храна. Резултатите ще бъдат видими след три седмици. Освен подобряване на външния вид, този балсам подобрява работата на мозъка , паметта, слуха и зрението.

Как хрянът да остане свеж?

Хрянът може да се използва през цялата година, но трябва време, за да го оставите, или във влажен пясък или да го съхранявате в мазето. Големите корени можете да ги запазите и увити в алуминиево фолио, а след това се съхранява в хладилник.

Източник: За жената