“Магически” корен за тънка талия

"Магически" корен за тънка талия | Диана

Хубавата фигура се е превърнала в мания за голяма част от жените. В желанието си да отслабнат и да заприличат на манекенките от кориците на списанията, някои момичета се подлагат на ужасяващи диети.

Голяма част от тях прибягват до таблетки за отслабване, които обещават, че ще им помогнат да свалят десет килограма за седмица. Много от тези медикаменти са хипер вредни за организма и дори да решават проблема с килограмите, е много вероятно да създадат друг здравословен проблем.

Вместо да се залъгваме с лекарства, можем да си помогнем в борбата с килограмите, като използваме хрян. Предлагаме ви една рецепта, за която са ви нужни само три продукта и която ще ви помогне да се отървете от тлъстините в талията. Сместа ще подобри паметта, зрението и слуха, освен това ще помогне да се елиминират излишните мазнини, които са натрупани в организма.

Ето и какво ви е необходимо, за да я изпълните:

Измийте три средно големи лимона и ги нарежете. След като отстраните семките им, сложете ги в кухненския робот, за да се смелят на ситно – лимоните се слагат заедно с кората. После смилете с робота и 125 г хрян и го изсипете в съда с лимоните.

Разбъркайте сместа добре и добавете пчелен мед – 3 с.л. Отново разбъркайте до уеднаквяване – препоръчително е да използвате дървена лъжица. Следва да изсипете тази смес в стъклен буркан и да си вземате от нея по 1 ч.л. два пъти дневно. Изяждайте сместа по време на храна. След три седмици ще се уверите в ефекта ѝ.

Хрянът помага в премахването на бактериите на салмонела, туберкулоза, дизентерия. Освен помага в изчистването и на много гъбички, които се развиват и паразитират в организма.

Хрянът ще подобри и функцията на храносмилателната система и ще стимулира отделянето на жлъчен и чревен сок, както и на ензими от панкреаса. Освен това хрянът ще подобри функцията на черния дроб и работата на сърцето. Той се приема и като добро помощно средство при ревматизъм.