Метода за лекуване на рак на Рудолф Бройс

Метода за лекуване на рак на Рудолф Бройс | Диана

Рудолф Бройс е натуропат, който разработва метод срещу рак – терапевтично гладуване, известно като “Тотална терапия”.

Рудолф Бройс е автор на книгата “Рак, левкемия и други привидно неизлечими болести.” В тази книга се твърди, че с неговия метод до 1980 г. са се излекували повече от 40 000 болни от рак и други сериозни заболявания.

Метода на Бройс за борба с рак чрез гладуване

За Бройс, ракът е самостоятелно образувание вътре в тялото, което за своя растеж и развитие  се нуждае от протеини, които се намират в твърдата храна, и в съответствие с това, може да се унищожи с глад и въвеждане на сокове от биологично отглеждани зеленчуци.

Тъй като соковете не съдържат протеини, тялото ще започне да ги взима от тумора, което в крайна сметка ще доведе до неговото разграждане. Рудолф Бройс използва сок от кореноплодни зеленчуци. Терапията, която препоръчва се състои от вода 30-50 мл, сок от цвекло, моркови, целина, репички и картофи.

Освен това, в зависимост от заболелите органи и тъкани, се вземат 2 литра смес от чайове на ден и 20  мл бистра супа от лук. По време на лечението  трябва да се изхвърли захарта, бялото брашно, месните продукти и консервираните храни.

Освен гореизложеното, се препоръчва и свеж въздух, упражнения и масаж. Повече информация относно механизма на лечението по метода на Бройс можете да получите тук.

От какво зависи успеха на метода на Бройс за лечение на рак?

Соковете трябва да бъдат приготвени само от биологично чисти продукти.  Трябва да се има предвид, че с  помощта на зеленчуци, които са  замърсени с торове и пестициди, ще постигнем точно обратния ефект – вместо прочистване на организма и изцеление, ще допринесем за неговото замърсяване и по-нататъшното развитие на болестта.

По време на  гладуването трябва да се държи сметка за правилното  храносмилане и при необходимост да се прави клизма, за да не остават токсични  вещества в тялото  и да предизвикат отравяне.

Важно е да се има предвид, че процесът на лечение на рак по метода на Бройс включва и насърчаване на положително отношение, намаляване на  стреса и нездравословните навици, които значително допринасят за развитието на заболяването.

Въпреки това, като се има предвид, че по време на лечението се губят  до 15 кг  от теглото, методът на Бройс не се препоръчва на деца, бременни жени, хора с много ниско телесно тегло  и на пациенти, които са в краен стадий на проявите на злокачественото  заболяване.

ВНИМАНИЕ: ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ПОВЕЧЕТО  ЛЕКАРИ СА СТРОГО ПРОТИВ ТОВА БОЛНИТЕ ОТ РАК ДА ПРИЛАГАТ МЕТОДА НА БРОЙС ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ТУК.