Молитва за пречистване

Всички имаме нужда от пречистване. Да изхвърлим затлачената енергия и боклуците от нас, да се освободим от вредни навици, изживявания и емоции и да продължим напред изправени и обнадеждени, с нови сили и вяра в доброто вътре в нас и около нас.

Приготвихме за вас примерна Молитва за Пречистване, която да помогне да свалите товара от душата си. Ако желаете, можете да напишете върху лист хартия вашия собствен списък с неща, от които имате нужда да се освободите, като при всяка дума усещате облекчението от излишния товар, смъкнал се от рамената ви. Накрая символично накъсайте листа на малки парченца, или го изгорете.

Тази Молитва за Пречистване не е „молитва“ в точния смисъл. Тя включва съзнателно решение да оставим всички тези неща, които ни спъват и отнемат от нашия душевен покой, хармония и щастие. Това е покана да  повярвате в доброто и да откриете собствената си сила – тази, която е вътре във вас самите, и да отворите душите и сърцата си за новите благословии, които предстоят. И да помните, че винаги можете да разчитате на подкрепа свише – нужно е само да я пожелаете и приемете…

Освобождавам се от всяко съмнение.

Освобождавам се от всяка обида.

Освобождавам се от всеки гняв.

Освобождавам се от всяко неразбирателство.

Освобождавам се от всяка ярост.

Освобождавам се от всяка мъка.

Освобождавам се от всяка тъга.

Освобождавам се от всяко подозрение.

Освобождавам се от всяко недоверие.

Освобождавам се от всяко отчаяние.

Освобождавам се от всяка ревност.

Освобождавам се от всяко самообвинение.

Освобождавам се от всяко обвинение.

Освобождавам се от всеки страх.

Освобождавам се от всеки предразсъдък.

Освобождавам се от всяко чувство за малоценност.

Освобождавам се от всяко чувство за вина.

Освобождавам се от всяко огорчение.

Освобождавам се от всяка жестокост.

Освобождавам се от всяка недобронамерена мисъл.

Освобождавам се от всяка болка.

Освобождавам се от нуждата да бъда жертва.

Освобождавам се от навика да пренебрегвам сърцето си.

Освобождавам се от травмите на Миналото.

Освобождавам се от опасенията за Бъдещето.

Освобождавам се от всичко, което ме тормози и внася смут в душата и сърцето ми.

Благодаря за всички хора и събития в моя живот! Благодаря за Уроците, които са дошли при мен! Приемам със смирение и благодарност всичко, което е било в моя живот, и го пускам да си ходи. Пречиствам душата си и я отварям за новите благословии, които предстои да дойдат при мен. Всичко в моя живот се случва по най-добрия възможен начин. Вярвам, че имам Подкрепа свише, че всяко нещо има причина и е нужно само да погледна нещата от различен ъгъл, за да видя безкрайните възможности, които са наредени пред мен.

Приемам и одобрявам себе си, оставям Божествената Мъдрост и Любов да ме изпълнят и да разпръснат лъчите си из цялото ми същество, във всяка фибра на тялото ми, да прелеят в сърцето ми и да ме изпълнят с радост, спокойствие и блаженство.

Избирам да се наслаждавам на Настоящето и да живея пълноценно всеки миг, който ми е отреден на тази земя! Благодаря, че съществувам; благодаря, че дишам; благодаря, че Живея! Благодаря, че ми е дадена възможността да съм тук и да се потопя в необятността на Безвремието на Сегашния миг!

Нека Божият промисъл ме води по правилния път, а Ангелите да ме закрилят на всяка стъпка, която правя!

Вярвам! Благодаря! Амин! Да бъде!

Сега можете да „запълните“ освободеното място, като съставите друг списък – на Благодарността, в който да изброите колкото се може повече неща, за които сте благодарни. Списъка сложете на някое сигурно място,  за да можете да си го препрочитате и допълвате. Това ще ви помогне да привлечете Изобилието и Благоденствието в живота си и да се наслаждавате на още повече приказни мигове.

Успех!