Съвременна мистика! Как да сбъднете желание с чаша вода

Съвременна мистика! Как да сбъднете желание с чаша вода | Диана

Преди да формулирате мечтата си обаче, помислете си дали наистина става дума за силно желание или обикновена цел. Защото да имаш много пари не е мечта, а само инструмент за постигане на желаното! Това твърди и руският мистик и писател Вадим Зеланд, който от години се занимава с изследвания и квантова физика.

Страховете пречат. Освободете се от тях!

Докато чакате реакцията на огледалния свят, изпитвате съмнения и страхове, а те са мощни емоции с отрицателен знак, както и най-големите ви врагове. Борбата с тях е сложна, стереотипите са много силни. Зеланд предлага следната практика за прогонване на тревогите: представете си, че карате трамвай и изведнъж натискате спирачката. Представете си, че пътниците, които вие асоциирате с тревогите, се опитват да влязат вътре; затворете вратите и подкарайте трамвая, бягайте по-далеч от тях!

Когато се тревожите, Вселената бърза да реализира вашата тревога, за да може по-скоро да я неутрализира. Така се реализира най-лошото ви желание, родено от тревогата. Вие трябва да мечтаете за онова, което искате, а не за онова, което не искате, съветва Вадим Зеланд. Огледалният свят не харесва частицата НЕ. Вие с цялото си сърце НЕ желаете една ситуация и така се обричате на нея. Затова е по-рационално да се настройвате положително.

Какво представлява ритуалът с чашата вода

С вода желанието ви има шанс да се изпълни за кратко време. Техниката е лесна и максимално ефективна. Зеланд препоръчва да не се използва вода от чешмата, преварена или пък купена от магазин. Хубаво е водата да е от извор, но ако нямате такава, можете да използвате всякаква. Преди това я замразете, след това разтопете леда. Така изтривате цялата негативна енергия от нея.

Напълнете чашата вода и вземете лист хартия. Тя е необходима за записването на желанията. Заредете се с положително мислене и запомнете, че можете да влияете на водата само с ръцете си. Краищата на пръстите имат важни нервни окончания, там е концентрирана вашата енергия.

Същността на техниката

Напишете на лист хартия в утвърдителна форма желанието си и сложете върху него пълната чаша с вода. Важно е мислеформата да предизвика във вас силна емоция. Няма нужда да пишете: „Искам много пари!”. По-скоро си представете мечтата, която ще сбъднете, когато имате много пари.

Разтъркайте дланите една в друга, за да създадете плътно кълбо енергия; разположете дланите над чашата. Мислено потвърдете и визуализирайте онова, което желаете, прокарайте дланите си край чашата, като продължавате да си представяте осъщественото желание; изпийте водата и легнете да спите. Ритуалът се прави сутрин след сън и вечер преди лягане, защото тогава мозъкът е отпуснат и умът не е зает със странични мисли.