Сбъдване на желания със силата на мисълта – възможно е!

Може да изглежда, че сбъдване на желания със силата на мисълта е сценарий за фантастичен филм, но не е така.

Когато става въпрос за сбъдване на желания често пъти смятаме, че това е въпрос на късмет, шанс или къртовски труд.

Но всъщност е много по-просто – мислите ни са като магнит, който привлича всичко, което искаме, стига да знаем как точно да го искаме.

Това в удивително откритие, което ни дава невероятни сили и енергия и възможността да сбъднем всичките си желания.

За да се постигне това, трябва да тренираме ума си и да увеличаваме енергията всеки ден, защото желанията се сбъдват много по-бързо, ако са подкрепени от солидна доза сила и позитивно поведение.

Какво разрушава енергията ни и силата на мислите ни?

Всички видове негативни мисли – страхове, съмнения, тревожни мисли – отнемат енергията ни, така че умът ни трябва да бъдат освободени от тези вярвания. Опитайте се да мислите позитивно, преминаването към мислите, пълни с положителна енергия и светлина.

Гневът е един от най-мощните разрушители на нашата енергия. За това трябва да се научим да прощаваме и освобождаваме негативните емоции и силата на мислите ще привлича желаното много по-бързо.

Песимизмът и вътрешното неудовлетворение също оказва отрицателно влияние на нашето енергийно ниво.

Научете се да се радвате на живота, да изпитвате благодарност за всеки един миг от живота си.

Пасивният начин на живот и лошите навици също имат негативно влияние върху вътрешната енергия.

Включете се във физическите упражнения, йога, повече чист въздух и силата на мисълта ви ще се увеличи значително. Вместо да гледате телевизионни предавания и новини, пълни с агресия, прекарвайте времето си с позитивни хора, четете книги, радвайте се на живота.

След като нивото на негативна енергия е сведено до нула, мислите, емоциите и чувствата ще са по-позитивни и ще можете да осъществите всичките си желания.

Как да сбъднем желанията си?

Има много техники за сбъдване на желанията. Една от най-мощните техники е визуализацията.

Първото, което трябва да направите е да формулирате точно желанието си. Отпуснете се и се съсредоточете върху него, то трябва да бъде ясно и конкретно.

След това си представете най-щастливия момент от живота си. Усетете високите вибрации, които изпълват този момент. Това ще даде на желанието ви нужната енергия.

Сега си представете, че желанието ви се е изпълнило. Имате каквото поискате. Изпитайте радостта и благодарността и целия спектър от позитивни емоции. Останете в това състояние за известно време, наслаждавайте му се, след което отворете очи.

Поздравления! Вашето желание вече е на път да се изпълни. Сега го „пуснете“ и не мислете повече за него. Вселената ще намери начин да ви съдейства!

Източник: http://www.chudesa.net