Мощен ритуал за сбъдване на желания

Една древна техника за сбъдване на желания набира все по-голяма популярност в средите на столичните магове.

Оттам издават, че във всеки ден има по една „златна минута“. В тези 60 секунди всеки може да прошепне мислено или на глас едно свое желание и то да поеме със сигурност към своето осъществяване, пише Пик.

Имало обаче няколко условия, за да се активира магията.

1. Първото било, че ако желанието е негативно и визира злото на някого или дори смъртта му, то това не бива да се прави. Много скоро същото може да се случи на този, който е употребил този мощен ритуал.

2. Посветени изтъкват, че това, което сме си наумили, вероятно няма да се случи, ако влиза в груб разрез с нашата карма. Т.е. ако в този живот на някоя жена не й е писано да се омъжи, то това няма да се случи и след магията с часовника. Но все пак можело да издейства от съдбата помилване и той/тя да намери половинка, с която да заживеят заедно на семейни начала без венчавка.

3. Онова, което човек си пожелае да носи добро не само на него, но и в някаква степен на неговите близки или познати. Метафизици обясниха, че колкото повече хора са ангажирани в мечтата, толкова по-бързо тя има шанс да се сбъдне.

4. Много е важно как се формулира желанието. В случай че не се намерят точните думи и то звучи многозначително, вероятността магията да се случи клони към нула. Тук окултистите съветват да се намери правилната формулировка, която да е точна, кратка и ясна за онова, което искаме да ни се случи.

5. Каквото и да сте намислили, то трябва да го облечете с някаква емоция. Нея трябва да изпитате в уречения момент. Чувството трябва да съдържа два компонента – любов и благодарност към близките, Бог или Вселената.

Мигът

Мигът на вълшебството, както още наричат златната минута, е следващата важна стъпка. Тя се определя по следния начин. На 5.11 (ноември) тя ще настъпи точно в 5 часа и 11 минути. И в следващите 60 секунди всеки ще има възможност да отправи едно свое желание или молба към Висшите сили. Ако обаче искаме да определим златната минута на 30.10 (октомври), тъй като няма час 30, то според правилото се обръща датата обратно и се получава 10 часа и 30 минути.

Източник: Агенция ПИК