Сбъдни най-съкровеното си желание за седмица с чаша вода

Техниката с чаша вода е на Вадим Зеланд.

Вадим Зеланд е съвременен руски мистик и писател. Той е автор на метода за управление на реалността, наречен от него “транссърфинг в реалността”, който е представен в шест книги.

Теорията за транссърфинга се базира на концепцията за мултивселената и четирите измерения. Зеланд е загадъчна личност; за него се знае малко. За себе си той пише, че е на около 40 години; преди разпадането на Съветския съюз се занимавал с изследвания в областта на квантовата физика, след това – с компютърни технологии, днес е писател. Зеланд се определя като руснак по националност, с една четвърт естонска кръв. В книгите си той твърди, че транссърфингът действа безупречно.

Важно е мечтата да бъде ваша, а не на някой друг. Ако пожелаете нещо, което не е ваш душевен порив, няма да го получите или ще го получите с много труд. Как да разберете, че вашата цел е именно ваша, е лесно. Когато мислите за нея, вие чувствате как душата ви ликува и разумът ви е щастлив, не изпитвате нито страх, нито съмнения, вие сте щастливи, когато си представите момента на нейното сбъдване. Да имаш много пари не е мечта, а само инструмент за постигане на желаното.

И така, вие знаете кое е най-съкровеното ви желание и имате твърдото намерение да го реализирате. Трябва ви само търпение и всичко, което ще се случи по-нататък, не е ваша работа. Вашата задача е да продължавате да желаете и да не се предавате. За това как ще се сбъдне мечтата ви, ще реши Вселената, твърди Зеланд. Когато си поставяте цел, вие все едно стоите пред едно двойно огледало. На едната му, материална страна, сте вие, а на другата – пространството от варианти. Двойното огледало, огледалният свят, реагира на вашите желания, като ги задържа, тъй като не могат едновременно да се изпълнят желанията на хората на цялата планета. Ако сте достатъчно търпеливи, ще видите как вашето отражение в огледалото вдига ръка в знак на съгласие.

Страховете пречат. Освободете се от тях!

Докато чакате реакцията на огледалния свят, изпитвате съмнения и страхове; те са мощни емоции с отрицателен знак и са най-големите врагове в изпълнението на желанието ви. Борбата с тях е сложна, стереотипите са много силни. Зеланд предлага следната практика за прогонване на тревогите: представете си, че карате трамвай и изведнъж натискате спирачката. Представете си, че пътниците, които вие асоциирате с тревогите, се опитват да влязат вътре; затворете вратите и подкарайте трамвая, бягайте по-далеч от тях…

Друг метод за прогонване на тревогите: вие сте обезпокоени, но не се поддавайте, усмихвайте се, изглеждайте спокойни. Постепенно спокойствието ще се предаде на душата ви и вие ще се научите да не се тревожите за глупости.

Когато се тревожите, Вселената бърза да реализира вашата тревога, за да може по-скоро да я неутрализира. Така се реализира най-лошото ви желание, родено от тревогата. Вие трябва да мечтаете за онова, което искате, а не за онова, което не искате, съветва Вадим Зеланд. Огледалният свят не харесва частицата НЕ. Вие с цялото си сърце НЕ желаете една ситуация и така се обричате на нея. Затова винаги е по-рационално да се настройвате положително.

Какво представлява ритуалът с чашата вода

Има много техники за бързо осъществяване на мечтите. Те включват различни ритуали за изпълнение на желанията, но най-популярен е ритуалът с чашата вода. Тази техника е не само лесна, но и максимално ефективна. Желанието се изпълнява за кратко време.

Зеланд препоръчва да не се използва вода от чешмата или преварена вода, както и купена от магазин. Тези видове вода вече са попили много отрицателна енергия. Хубаво е водата да е от извор, но ако нямате такава, можете да използвате всякаква. Преди това я замразете, след това разтопете леда. Така изтривате цялата негативна енергия от нея.

Напълнете чашата вода и вземете лист хартия. Тя е необходима за записването на вашите желания, тъй като човешкият ум е тревожен и трудно се концентрира върху едно нещо, а написаното желание позволява то да се сбъдне. В ритуалите могат да се използват и свещи, които създават мистична атмосфера.

Препоръките на Зеланд

Преди да пристъпите към обреда с чашата вода за изпълнението на едно ваше желание, трябва да поработите върху свята енергетика. Трябва ви силна енергия, за да успеете да заредите течността позитивно. Запомнете, че можете да влияете на водата само с ръцете си. Краищата на пръстите имат важни нервни окончания, там е концентрирана вашата енергия.

Същността на техниката

Напишете на един лист хартия в утвърдителна форма вашето желание и сложете върху него пълната чаша с вода. Важно е мислеформата да предизвика във вас силна емоция. Няма нужда да пишете : “Искам много пари”. По-скоро си представете мечтата, която ще сбъднете, когато имате много пари.

Разтъркайте дланите една в друга, за да създадете плътно кълбо енергия (ако не я усещате, просто си я представете); разположете дланите над чашата. Мислено потвърдете и визуализирайте онова, което желаете, прокарайте дланите си край чашата, като продължавате да си представяте осъщественото желание; изпийте водата и легнете да спите. Ритуалът се прави сутрин след сън и вечер преди лягане, защото тогава мозъкът е отпуснат и умът не е зает със странични мисли.

Много хора, изпробвали техниката, твърдят, че тя е много ефективна.

Използвайте тази техника за изпълнението на всички ваши желания. Помнете, че в мислеформата не бива да употребявате частицата “не”; тя трябва да бъде утвърдителна.

Не бива в нея да има абстрактни и многословни желания. Изразът трябва да бъде конкретен, лаконичен и насочен към една цел. Ако имате няколко цели, за всяка от тях изпълнете отделен ритуал с чаша вода. Единия ден работете с една цел, другия – с друга.

Източник: https://www.edna.bg