Създайте си навик да се радвате на провалите

10 променящи реалността мисли на Вадим Зеланд.

Създайте си „идиотския“ навик да се радвате на неудачите. Това е много по-весело, отколкото да се нервирате и дразните по всякакъв повод. Съветът е на Вадим Зеланд, автор на „Транссърфинг на реалността“, хипотеза, която е твърде реактивна с революционно новите понятия, които въвежда, обяснявайки поведението на човечеството.
Вадим Зеланд е обвит в информационна мъгла. За неговия личен живот не се знае много, снимките му също са рядкост.
Той успява да обобщи и да поднесе в достъпна форма знания, които мъдреците и духовните старци са събирали векове. Транссърфинг на реалността е по-скоро учение, което проповядва идеята за мултивариантния свят, в който събитията се случват в безкрайно число пространства едновременно.
Квинтесенцията на транссърфинга е „Реалността съществува независимо от вас. Докато вие сте съгласни с това”. Последователите на Зеланд, изпробвали методите му в живота си, твърдят, че могат да въплътят мислите си в реалността и реалността да се промени буквално пред очите им.
Предлагаме ви 10 избрани мисли на Вадим Зеланд:

1. Научете се да се кефите на лошото време, на опашките, на задръстванията, на проблемите, на всичко негативно наоколо. Този на пръв поглед извратен мазохизъм, ще разчисти небето над вашия свят. Мислете само в каква изгода за вас ще се превърне едно или друго досадно обстоятелство. А че това ще се случи – ще се убедите сами многократно.
2. Чудото става само в случай, ако счупите първичния стереотип и почнете да мислите не за средствата, а за самата цел.
3. Когато престанете просто да искате и се пренастроите към получаване, тогава ще ви се въздаде.
4. Най-трудното от всичко е чакането. При това трябва да запазите спокойствието, което вие като стопани на ситуацията ще си изработите. Необходимо е да издържите изпитанието, защото ще има продължителна пауза, в която нищо няма да се случва.
5. Когато проявявате недоволство от нещо или псувате някого – правителството, държавните служители, футболистите, времето, колегите, съседите, карате се на близките и децата – вие излъчвате в огледалото на света некрасив образ и получавате съответстваща реалност като отражение.
6. Позволете си да сте самите себе си. Това означава да се приемете с всичките си несъвършенства. Позволете и на другите да бъдат себе си. Това означава да смъкнете от тях проекциите на своите очаквания. Ако успеете да го постигнете, резултатът е сигурен. Ситуация, в която един иска нещо, което за другия е неприемливо, по невероятен и чудесен начин ще се разреши от само себе си.
7. В реалността ви се прожектира този филм, който вие въртите във „вашия проектор”. Каквото нарисувате, това и ще видите. Проблемът е само, че хората правят точно обратното. Каквото виждат – това рисуват. Разбирате ли разликата?
8. Ако понякога ви се струва, че не сте от този свят или нещо не наред става с него – значи вие почти или съвсем вече сте се събудили . А това е страхотно.
9. Ако вие упорито и непреклонно въртите в мислите си филма за стъпките към Целта, реалността рано или късно ще се напасне  в съответствие с вашия „филм”. Реалността няма къде да ходи, такава е същността ѝ. Не само вие зависите от реалността, но и тя от вас. Въпросът е кой държи Инициативата.
10. Това, което не трябва да правите в никакъв случай, е да се разочаровате от своя живот. Да не мислите, че не ви се получава, че не сте успели. На никаква възраст не е добре да се разсъждава по този начин. В този живот нищо не е напразно и случайно. И всичко едва сега започва – във всеки един момент, при всякакви условия и обстоятелства.

Източник: https://spisanie8.bg