Чудо: Изцяло ново дишане след четиридневно пречистване на белите дробове

Чудо: Изцяло ново дишане след четиридневно пречистване на белите дробове | Диана image 1

Направете най-бързото и успешно пречистване на белите дробове!

Много са проблемите с дишането в днешно време. Замърсената околна среда е главната причина за доста заболявания, дошли по въздушен път. Затова е необходимо да се прави периодично пречистване на белите дробове. То помага на тялото да изхвърли ненужната слуз и да диша много по-свободно.

За най-добро пречистване се препоръчва лечение с билки. Сред най-ефективните е това с бял оман. Хубаво е да смелите около 20 гр. от билката и да ги сложите да врят в 200 мл. вода за десетина минути. След това сваляте съда със сместа от котлона и изчаквате 4 часа, а после прецеждате. После започва и консумацията. Тя става преди всяко хранене, а дозата е обичайната в тези случаи – 1 суп. лъжица.

Пречистване на белите дробове е възможно само за 4 дни!

„Страдам от астма и когато идва зимата, влагата затруднява много дишането ми. Многократно съм изпитвал задух през студените месеци. По принцип ползвам специален спрей, предписан от лекаря ми, но наскоро опитах домашно лечение с бял оман и останах очарован. Най-вече ми допадна, че става дума за билка, т.е. всичко е по естествен път. Смея да твърдя, че си направих страхотно пречистване на белите дробове, защото минаха седмици, а още не съм ползвал спрея.“ – споделя 32-годишният Малин Миланов от Самоков.

Белият оман в този му вид трябва да се приема 4 дни, като във всеки ден се пие поне 3 пъти. Ако това бъде изпълнено точно, специалистите гарантират облекчено дишане за седмици напред. При следващ проблем процедурата може да се повтори, но след около месец.

Други билки, които са полезни за пречистване на белите дробове, са: живовляк, анасон, подбел, мащерка, борови пъпки, лопен. Белият оман обаче си остава най-мощното природно средство срещу дихателни проблеми. Не бива обаче да се прекалява с дозата, защото билката наистина е много силна.

Милен Георгиев, Doctorbg.net