Трик: От елементарна готварска подправка прането ви ще ухае божествено

Трик: От елементарна готварска подправка прането ви ще ухае божествено | Диана

Запазваме свежестта на дънките, ако ги замразим в хладилника за няколко часа.

Една чаена чаша сол, сложена при пране на любимите ви дрехи, ще направи така, че след това те да миришат супер свежо. За това разказва и клипче, което в момента е събрало над 3 852 994 гледания след качването си в в мрежата за видеосподеляне Youtube.

Видеото е направено от американски домакини и показва няколко лесни трика, които могат да превърнат и вашето пране в детска игра.

Та за солта… Тя не само докарва перфектната миризма на дрехите ви, но и запазва цветовете като нови. Ако не искате да перете всеки ден любимите си дънки – просто ги сложете в хладилната камера за около час. Това, освен гарантираното махане на всякакви микроби от тях, ще ги задържи с приятна миризма за поне три дни. Да припомним и необходимото ползване на студена вода – освен, че пести ток, тя предпазва и дрехите от свиване или разтягане.

За всички дами, които мразят гладенето е следният трик – ползвайте силната степен на вашия сешоар и всяка риза ще изглежда перфектно изгладена.

Като свършите с прането може да направите следното – сипете малко вода за уста и след това изчеткайте уреда с непотребна четка за зъби. Това гарантира, че не само дрехити ви, но и самата пералня ще мирише страхотно.