Уникална рецепта от наш лекар лекува грип за 24 часа

Уникална рецепта от наш лекар лекува грип за 24 часа | Диана

Сезонът на вирусите и грипа вече настъпи, а лекарите подхванаха старата си практика – предписване на маса антибиотици, които са колкото полезни, тройно по-вредни за здравето ни. Много пъти обаче нямаме избор и прибягваме до тях, след като установим, че с подръчни средства и бабини рецепти болестта не отшумява. Д-р Атанас Михайлов обаче даде своя стара и изпитана при множество пациенти рецепта за лечение на грип, която убива изцяло болестта само за 24 часа. И колкото и невероятно да звучи, той гарантира, че това е самата истина. Рецептата за лечение на грип на д-р Атанас Михайлов гарантира истинско и бързо оздравяване, твърди doctorbg.net.

Рецептата на д-р Атанас Михайлов за пълното лечение на грип, когато вече човек е пипнал болестта и буквално не може да се изправи на крака, е много лесна и простичка за изпълнение.

Сутрин още на гладно, трябва да се приеме една лъжица с английска сол, а приемът й да бъде с възможно по-малко количество вода – до 70 грама максимум. Взимаме ги и не пием, нито ядем нищо за половин час. След като мине този половин час, започваме ударно да пием гореща вода или чай без захар – колкото по-топли, толкова по-добре.

Пием тези горещи течности през целия ден като общото количество за 24 часа задължително не трябва да пада под два литра. И може да ви се стори невъзможно, но не бива да приемаме никаква храна, чак до следващата сутрин. Това е.

„Рецептата е страшно ефикасна и лекува грипа чрез прочистване на организма. Не са ни нужни никакви други лекарства, сами ще се уверите. Още на следващата сутрин ще се събудите като преродени“, категоричен е д-р Атанас Михайлов.

Той дава и своята изпитана рецепта за ударно засилване на имунната система, която ни брани от вируси и грип през цялата зима. И това е 150 грама прясно алое, което се почиства от бодлите и се счуква или смила. После се смесва с 250 грама истински мед, 350 грама червено вино – домашно и 50 грама етилов спирт от около 95%.

Тази смес се оставя на тъмно и хладно място в продължение на седем дни, след които се приема всеки ден по три пъти на гладно по една малка лъжичка.

Източник: www.doctorbg.net