Д-р Атанас Михайлов: Излекувал съм хиляди с тези две прости рецепти

Д-р Атанас Михайлов: Излекувал съм хиляди с тези две прости рецепти | Диана

Известният лекар д-р Атанас Михайлов гарантира уникалния ефект при комбинация от тези два метода за засилване на имунната система и лечение на вирусни заболявания/грип.

Стъпка 1

Първото, което Михайлов предписва е засилване на имунитета. Неговата изпитана рецепта гласи следното:

150 грама прясно алое, което се почиства от бодлите и се счуква или смила. После се смесва с 250 грама истински мед, 350 грама червено вино – домашно и 50 грама етилов спирт от около 95%.

Втората рецепта се прилага, в случай, че някакъв вирус вече е успял да пробие имунниата ни защита. Според експерта тази стара и изпитана при множество пациенти рецепта громи грипните вируси в рамките на едно денонощие.

Рецептата

Сутрин още на гладно, трябва да се приеме една лъжица с английска сол, а приемът ѝ да бъде с възможно по-малко количество вода – максимум до 70 грама. Взимаме ги и нито пием, нито ядем нищо за половин час. След като мине този половин час, започваме ударно да пием гореща вода или чай без захар – колкото по-топли, толкова по-добре.

Пием тези горещи течности през целия ден като общото количество за 24 часа задължително не трябва да е по-малко от два литра. И може да ви се стори невъзможно, но не бива да приемаме никаква храна, чак до следващата сутрин. Това е.

Коментар

Рецептите са страшно ефикасни и лекуват грипа чрез прочистване на организма и засилване имунните сили на човека. Първата брани от вируси и грип целогодишно. При втората „…не са ни нужни никакви други лекарства, сами ще се уверите. Още на следващата сутрин ще се събудите като преродени“, категоричен е д-р Атанас Михайлов, който е чест гост в най-различни здравни тв-блокове.