Внимание мъже! На път сте да загубите жена си!

Ако описаните по-долу симптоми съществуват вече във вашата връзка, то

ВНИМАНИЕ МЪЖЕ: вие сте на път да загубите жена си съвсем скоро! Не се шегувам!

Симптоми:

– Тя често ви се сърди. Поводите обикновено са дребни.
– Каквото и да направите, тя все е недоволна от вас. Дори да направите точно това, което тя иска от вас – пак сте в немилост.
– Обвинява ви за всичко лошо, случило се във вашата връзка от започването й до ден днешен.
– Обвинява ви за лошото си поведение към самите вас.

– Казва ви и ви показва, че се чувства като жертва.
– Често е негодуваща, обидена, намусена, “дръпната”.
– Напоследък е загубила донякъде или съвсем интерес към секса с вас.
– Казва ви, че може би имате нужда от почивка един от друг.
– Казва ви, че не издържа повече така.
– Казва ви, че има нужда от време “да намери себе си”.
– Виждате я, че плаче тайно.

Има и други признаци, но схванахте общата идея…

ВНИМАНИЕ МЪЖЕ: вие сте на път да загубите жена си съвсем скоро! Събудете се от дрямката! Спрете да си завирате главата в пясъка. Вашата жена е на път да ви напусне или да накара вас да си отидете. Скоро няма да имате семейство и може би ще виждате децата си само за няколко часа в седмицата. Не подценявайте сериозността на положението нито за момент. Жена ви планира скорошна раздяла. Ако не си тръгне тя, то ще направи живота ви такъв ад, че накрая вие ще вземете решение да си тръгнете.

Какво да НЕ правите?

Не се подмазвайте. Не се умилквайте. Не се хващайте за жена си като удавник за сламка. Не я задушавайте с любовта си. Знам прекрасно, че я обичате много… За съжаление тя не го чувства. И дори да го чувства, не дава пет пари за това. Тя се чувства жертва. Жертва на вас и вашата връзка. Тя се чувства като затворник и единствената й мисъл е да избяга, да забрави. Може дори да опита глупости като алкохол, наркотици, лекарства, безразборен секс, самоубийство. Независимо, че ви казва, че не прекарвате достатъчно време със семейството си, тя всъщност не ви иска в момента наоколо. Иска почивка от вас. Тя се чувства притисната от вас и вашият внезапен възобновен интерес към нея. Тя иска да я оставите на мира, може дори физически да се отвращава от смешните ви усилия.

Повечето мъже в тази ситуация реагират по един и същи начин – започват да се прибират навреме в къщи, да готвят, чистят, перат, да прекарват повече време с децата, да се интересуват от хобито на жена си, да търсят разговори с нея, да ѝ угаждат, да я поощряват да излиза и вижда с приятели…

Мъже, дълбоко в себе си вие знаете, че започвате да губите жена си, нали? Паниката ви кара да се чудите какво да направите, мозъка ви е нагрят до червено, опитвайки се да намери “решение”.

Като начало се успокойте и спрете да търсите решение – такова няма. Няма готова рецепта. Сегашната ситуация е резултат от натрупване на малки неща от години. Да се “оправят” нещата може да отнеме много време. Но като начало – престанете да правите смешни усилия да ѝ се харесате по ТОЗИ начин. По-скоро бъдете себе си и бъдете честни с нея, пък “каквото сабя покаже”. Тя ви е харесала преди време, защото сте били себе си. Сега не ви харесва, защото с времето сте започнали да изневерявате на себе си. Може би е добра идея да посетите семеен консултант или курс.

Източник: http://izneviara.com