Всичко за жената Рак – 21 Юни – 22 Юли

Всичко за жената Рак - 21 Юни – 22 Юли | Диана

Плаха чувственост , нежно лице стъпва леко като газела. Нейният дом е нейната крепост, няма по–важни хора за нея от нейното семейство. Досега четохте  за гордост, упоритост, принципи, бохемски живот – едни както общи така и отделни качества на зодиите.

Ще ви запознаем с характера на една жена, която комбинира почти всички качества на идеалната половинка, майка и съпруга!

Нейната разнообразна и многостранна личност не познава лицемерието, завистта и омразата. Това е така, защото тя повече се съсредоточава върху себе си, своя живот, своето семейство и общото им щастие.

Според информацията с ,която се сдобихме малко трудно , по – голям процент от жената – РАК създават семейство в доста по–ранна възраст от останалите.

Жената – рак е често потайна и променяща себе си личност, която превръща и най–малкия недостатък в огромно предимство пред другите.

Самата женственост, меки черти и най–често по–светли очи и придава някаква скандинавска красива загадъчност. В по–голям процент също така, тя има млечно бяла кожа и крехко  дребно тяло.

ЛИЧНОСТ :

По природа също като мъжа – РАК  е леко импулсивна. Всеотдайна и грижовна към близките си, луда глава за приятелките си. На много места ще прочетете, че е къщовница, но това не е съвсем вярно. Жената – рак е отлична домакиня и най-вероятно на нейната трапеза ще хапнете най–вкусно  приготвената баница по стара изпитана рецепта. Нейният дом в подреден с вкус и всяко едно помещение ще бъде отражение на нейните решения. Това обаче  не значи задължително, че стои ден и нощ да си го гледа. Тя харесва да излиза с приятели, да се забавлява и винаги успява да бъде гвоздея на вечерта, защото макар плаха тя не скована.

Харесва и да бъде съблазнителка, също така и се отдава  в очите ѝ се чете перверзия, когато от отлична домакиня реши да бъде хищник. Нека да не ви оставяме впечатление за голямо хищно животно, а нещо средно между сърна и пантера.

Жената – рак има нежен мелодичен глас, не е писклив нито дебел. Говори отчетливо и спокойно. Когато се усмихне цялото и лице се озарява. Ненавижда лицемерието с цялото си същество, не е скандалджийка нито пък ще си губи от времето да ви се обяснява. Вярност и лоялност има в изобилие, винаги можете да разчитате на нея, като на приятел да ви помогне в екстремна ситуация и да ви покрие. Ще седне и ще разсъждава заедно с вас.

По–предразположени са да имат лунички по лицето и червеният цвят на косата много и отива. Не споменаваме проценти, но знайте, че всичко описано до тук се отнася за по–големия процент  от представителките на зодията.

Тази дама се нарежда сред повечето млади майки, но не заради безразсъдни действия а защото, като никой друг зодиакален знак тя не отделя от вниманието си на погрешни партньори ,опитвайки да ги превъзпитава.

Лесно намира своята половина и отглежда щастието си в уютна камина. Нейната летва е поставена високо и не се задоволява с второто място или краткотрайните връзки. Трудно ще я направите любовница или еднодневка. Умее да флиртува и определено може да ви завърти главата, докато се опитвате да разберете, какво си мисли.

КАК ОТМЪЩАВА ЖЕНАТА – РАК :

Първия вариант не е точно отмъщение, а вменяване на чувство за вина. Дори да сте лишени от доза съвест тази жена без да ви казва нищо може да ви накара да се почувствате глупав и накрая да съжалите.

Втория вариант е да ви игнорира  при това напълно успешно. Можете да се навирате пред очите , няма да ви види, за нея не съществувате.

Прекалено е съсредоточена върху своите си неща важни за нея, че да предприема нещо по–грандиозно.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНАТА – РАК :

Чувствена и грациозна, с плавни движения, често експериментира с цвета на косата и прическата си. Нейният стил е съчетание на нежни ефирни или полупрозрачни материи прилепни към тялото. Тя не поддържа фигурата си със строги диети и броене на калории, но се ограничава. Дори след бременност – за отрицателно време би си върнала спортната форма.

Мъжът със сериозни намерения, трябва да пристъпва бавно към нея за да може да я оцени и опознае стъпка по стъпка в цялата и прелест. Често вдига косата си в небрежен кок като оставя един два кичура коса да се спускат, за да може шията и да се вижда. Описваме го така, за да можете да добиете най-добра представа за това, че тя знае какво има и знае как да го подчертае – а именно сексапилната си женственост.

Веднъж спечелил я партньорът ѝ получава идеалната жена. Веднъж повярвала във вас, тя ще се грижи за вашето спокойствие и благоденствие повече от всеки друг. Вие ще бъдете мъжа в семейството, а тя вашата опора. Отлична домакиня, добра приятелка, забавна компания и съблазнителка в леглото !

Вие трябва да ѝ дадете сигурност  и да сте много тактичен и внимателен.

Жената Рак обича да съблазнява, има чувствени фантазии и обича да прави секс. В която и да е поза, винаги създава бурно възбуждащо напрежение, което още повече увеличава удоволствието на партньора ѝ.

Тя е като принцеса ,,Скарлет,, в съвременен вариант.

Източник: //hotzodiac.wordpress.com