Значението на Двойника в живота ни

От изключително значение за всеки един от нас е да открие двойниците си в родословното дърво.

Какво означава, да съм двойник на предците ми?

Да бъда двойник на някой предшественик от рода, означава, че съм свързан с историите, които е живял той и по някакъв начин ме засягат, и влияят на сегашният ми живот.

Ако е положителна история, наследявам от този прародител късмета, уменията, способностите му, съдбата, щастието и други, защото съм приел, имам вложени в себе си всички тези ресурси.

Ако обаче предшественикът ми е имал по – твърд, тъжен, нещастен живот, историята му е пълна с драми, това означава, че наследявам тази негова програма на живот, цялата отрицателна тежест пада върху мен и аз трябва да поправям цялата му тъжна история. Поправяме по два начина: или в опозиция, т.е. живеейки точно наобратно от начина на живот на предшественика, с когото съм в линия двойник, или поправям чрез повторение, т.е. живея същите трудни ситуации, но свършвам онова, кето той не е могъл да направи. Например, ако съм в линия двойник с майка ми, тя е живяла насилие, не е реагирала, не се е защитила, не се е развела, а е търпяла, аз или живея с мъжа ми в мир и любов, или живея също в насилие, но се развеждам, по този начин поправям.

Двойник по болест: повтарящи се заболявания, например, ако майка ми е с диабет, баща ми е с диабет и аз съм също с диабет.

Двойник по име: когато нося името на някой предшественик.

Двойник по повтарящи се събития:

Например, истории за загуба на наследство, изнасилвания, изоставени или непризнати деца, и други…

Двойник по физическа прилика: Очевидната физическа прилика с някой от рода е показателно, че сме в линия двойник.

Двойник, поради повтаряща се професия в семейството: например: баща ми е полицай и аз съм полицай или военен. Баща ми е адвокат, съдия, политик, журналист, лекар, медицинска сестра, терапевт… Има ли повторение на една и съща професия, е признак за двойник.

Двойник по братство: кой номер дете съм по раждане като се включват и аборти или мъртвородени деца. Например: ако майка ми първо е имала аборт и аз съм първото ѝ живо дете, се броя като второ дете и ще съм в линия двойник с всички, които са второ дете в рода.

Двойник по дата на раждане, смърт или зачатие: Използва се таблицата с месеците и се гледа вертикалната връзка между деня и месеца на раждане и слагаме 10 дни напред и назад от датата ми на раждане, например: роден съм на 12.5. – търсят се всички родени и починали между 2.5. и 22.5., както и във вертикална линия: родените и починалите между 2-ро и 22-ро число на февруари, август и ноември.

Прочети и виж таблицата тук: https://diana.bg/kakvo-e-rodoslovnoto-darvo-i-za-kakvo-tryabva-da-poznavame-nashata-familna-istoriya/

– Когато смъртта съвпада с раждането, е универсален наследник (пример: правнук роден в деня на смъртта на своя прадядо).

Дати огледала. Пример: един се ражда на 10/05, друг умира или е заченат на 05/10 (огледало), подсъзнанието е невинно и не прави разлика.

Кои са нашите “учители” в дървото?

– Ако сте през 6 месеца един от друг, например: роден съм на 17.12., всички, родени или починали през месец юни са мои учители, както и аз на тях. Всички онези членове на семейството, които са пример за подражание, както и онези, чиято история не искам да повтарям.

Кой е лечител в родословното дърво?

Всички онези, които са родени с вродени заболявания, физически или умствени увреждания, непълни, слепи, и т.н. Когато човек се ражда с някакво увреждане, казваме, че е ангел, специално същество…Но, което е истина, че мисията на тези хора, е да изцелят целия род. Тези хора се раждат така, за да се промени динамиката на семейството, да се сложи край на кръвосмешение, аборти, насилие, изневери, лъжи, измами, злоупотреби, изнасилвания, убийства, престъпност, покороство и т.н., които може да живее семейство или, които може да е наследило.
Ражда се такова бебе, когато във втората линия на родословното дърво е имало нежелани хора, убийци, крадци, похитители, тайни, пълни с болка, много омраза и ненавист. Поради това, децата идват на света, за да поправят цялото семейство. Идват, за да обичат безусловно.

Също са лечители тези, които нямат деца. Но не тези, които искат да имат деца и не могат.

Тези, които винаги са показали пълен безинтерес да имат деца.

Това е като печатно съобщение: като нямам деца, спира болката.

Ако съм двойник на някой, който не е имал деца (чичо, чичо-дядо, чичо-прадядо), означава, че съм Двойник на един Лечител. В този случай, ако имам желание, мога да освободя, трансформирам програмата.

Ако открия в дървото, че съм двойник на някой с генетични деформации ( аз съм се родил здрав), също имам афинитет с този човек, за да открия хармонията, любовта и мирът в семейството.

Ако съм се родил с някакъв дефект, трябва да освободя тази програма, за да изцеля дървото, доколкото е възможно.

Вертикални Призраци:
Ще нося в себе си призрак на починал роднина, ако неговата дата на смърт съвпада с моята дата на зачеване или раждане. Или, ако аз съм заченат до 3 месеца след датата на смъртта му.

Правилото, за откриване на Призраци: Мъртвият никога не ме е познавал на физическия свят, заченат съм след неговата смърт.

Но ако майка ми е била бременна, дори и да не е знаела, и умира някой, на физическият план вече сме се срещнали и за подсъзнанието се познаваме, в този случай съм Двойник на починалия.

Например: Прадядо ми умира на 11.10.1988г. и аз съм заченат между 11.7.1988г. и 11.10.1988г.

Хоризонтални Призраци:

Нося в себе си хоризонтален призрак, ако имам починал или абортиран брат (умишлено или случайно), преди зачеването ми.
Прилага се същото правило: брат ми е починал преди аз да съм заченат. Дори мен ме зачеват, за да го „заместя“. И още по-лошо, ако ми имам същото име, което е имал починалият ми брат или името, което са искали да сложат на това бебе, което е било абортирано.

Има две възможности: или съм заченат, за да го заместя и датите на смъртта му и моето зачатие съвпадат. Или не нося призрака в себе си, но майка ми години по-къдно след смъртта или аборта, подсъзнателно ме зачева и проектира „Проекта на Живота ми“, за да заместя починалото дете.