Зодиакалните знаци, класирани от най-верните към най-склонните да изневеряват

Понякога, когато пазаруваме хранителни стоки, очите ни хващат нещо, което знаем, че не сме възнамерявали да купуваме; може би забелязвате кошница, пълна с прясно набрани домати – любимата ви закуска. Сканирайки погледа си през купчина узрели, сочно изглеждащи варианти, те изглеждат по-свежи и цветни от тези в хладилника у дома и въпреки че знаете, че трябва да използвате този, който вече ви очаква, просто можете Не помогнете, но забележете колко вкусен и вълнуващ е светлият, сладострастен, който седи в пътеката за продукти. 

Ситуация, подобна на тази, е нещо, в което се намират много млади хора, когато се обърнат към приложение за онлайн запознанства. Всички знаем това чувство в началото на една връзка: чувствате, че прекарвате дните си в облак, недосегаем от каквито и да е притеснения или скръб, защото всъщност умът ви е твърде зает с това колко сте истински щастливи . Някои връзки изживяват остатъка от дните си, вкопчвайки се в това изобилно чувство, но за много хора идва момент, когато вълнението се превръща в рутина. Какво се случва по-нататък във връзката се свежда до участващите хора: те могат да изберат да прегърнат новото спокойствие или да изберат да се поддадат на изкушенията. Това, което изберете, може да определи останалата част от връзката ви.

Повечето от нас знаят, че измамата в поколението на онлайн приложенията за запознанства е станала по-лесна от всякога (лесно като избирането на домат в магазина). Всъщност, скорошно проучване, публикувано в Personality and Individual Differences, разкри, че над 73% от участниците са знаели за техните приятели, които използват приложение за запознанства, докато са във връзка.

Защо личностните черти могат да допринесат за изневярата

Най-честата причина за раздяла и развод е изневярата, според изследване, публикувано в Couple and Family Psychology . Колкото и тъжно да е, измамата, много пъти, е нещо извън нашия контрол; има повече общо с измамника , а не с “измамника”. Рейчъл Съсман , експерт по връзките, лицензиран психотерапевт и автор на „ Библията на раздялата “, разкрива пред Brides , „И мъжете, и жените казват, че чувстват, че не получават емоционалната връзка от партньора си, която са търсили.“ Напомняйки ни, че човекът, който е измамен, никога не е виновен, тя добавя: „Проблемът с изневярата е, че причинява болка на някой друг.“ 

Истината е, че независимо от това, което може да каже един измамник, има много психологически елементи, които влизат в действие, когато някой реши да изневери, и това има много общо с личностните фактори, според Psychology Today . Някои типове личности са по-предразположени към определени черти — напр. самоувереност, откритост и т.н. — които могат да бъдат компоненти, допринасящи за изневеряващото поведение. Тези черти са склонни да вървят ръка за ръка със зодиакалния знак на човек и могат да съвпаднат с това с какви партньори се забъркваме.

Винаги помнете, че нечий знак не е сигурен индикатор, че той е или не е измамник; има фактори далеч отвъд зодията, които причиняват изневяра. Като се има предвид това, нека разбием зодиакалните личности малко по-подробно, от най-малко до най-склонни да изневеряват – знак по знак – за да разкрием точно кои аспекти на всеки от тях могат да играят фактор в психологията на изневярата.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Победителят и носител на първото място на най-верните в нашия списък може да изненада мнозина. Скорпионите са склонни да получават лоша репутация и повечето от тях са свързани с това, че са неразбрани. Често бъркани с огнен знак – Скорпионът всъщност е воден знак – Скорпионът е страстен, емоционален и безмилостен. Интензивността и емоционалната интелигентност на този знак са това, което ги кара да се придържат към всичко, към което се стремят, включително любовта. 

Страстта е водеща сила за този мистериозен знак, което означава, че намирането на нещо истинско ще предизвика най-мощната любов, която мнозина дори не могат да разберат (чрез The Times of India ). Според Horoscope.com , тъй като Скорпионите никога не правят нещо наполовина, те приемат отношенията си сериозно. Те рядко се отварят към друг човек, така че когато най-накрая намерят някой, който може да разбие стените им, можете да се обзаложите, че никога няма да мечтаят да го оставят.

Ако се окажете със Скорпион като дългосрочен партньор, считайте се за изключително облагодетелстван и късметлия!

Рак (21 юни до 22 юли)

Ракът се ръководи от лоялност, интуиция и защита. Подобно на начина, по който един рак (какво буквално се превежда рак на латински) би се защитил с черупката си, Ракът ще защити сърцето си, според Today. Те правят същото за любимите си хора, осигурявайки стабилна и надеждна обвързаност.

Ализа Кели, професионален астролог и окултист, пише чрез Allure , „Раците привличат приятели и любовници чрез своята лоялност, отдаденост и емоционална дълбочина.“ Раците също са страхотни домакини и се гордеят с това как домът им се представя на гостите. Освен това, астрологът Райън Марквард обяснява на Bustle , „Ракът е добре известен със способността си да се грижи за другите хора. По този начин той е „майката“ на зодиака. Това е така, защото никой друг знак не може да обича толкова яростно, колкото Ракът .”

Смятаме, че тези качества осигуряват на този воден знак с голямо сърце място доста високо в нашия списък с верни. Бихте ли се съгласили?

Телец (20 април – 20 май)

Тъй като Телецът е фиксиран земен знак, те желаят стабилност и усърдие (чрез Днес ). Техният трудолюбив характер се просмуква в любовния им живот, което означава, че са готови да положат усилия, за да направят връзката трайна. Нещо повече, Телците са представени от бик. Исторически биковете се разглеждат в културата и изкуството като символ на триумф, сила и власт, според  BBC . Така че, естествено, има смисъл Телецът да носи грубата сила да остане верен на себе си – и на партньора си – в една връзка. С похотта навсякъде около нас, някой с издръжливостта да издържи на възходите и паденията на една връзка е задължителен. Според  The ​​Times of India, Телецът има умение за съвършенство, така че да влезеш в сърцето на този упорит земен знак не е лесно.

Някой може да си помисли, че тази любов към съвършенството може да накара Телеца да избяга при първия поглед на кавга във връзка, но не се страхувайте: тяхната решителност сама по себе си никога не би позволила на очите им да се отклонят надалеч.

Риби (19 февруари до 20 март)

Смятан за най-емпатичния знак в зодиака (чрез Horoscope.com ), Рибите са много адаптивни. Това означава, че е малко вероятно постоянно променящите се вълни на една връзка да повлияят на чувствата на Риби. Въпреки че често са затънали в творческите си мисли, ако Рибите се интересуват достатъчно от някого, те ще бъдат строго набожни.

 „Любовно отклонете вниманието на вашите Риби от тяхното въображение и всичките им сетива ще бъдат насочени към вас“, разкрива писателката на Риби Мейси Даниела Мартин относно жените Риби (чрез Вашето танго ). Ние вярваме, че тяхната емпатия поддържа този воден знак толкова привързан към тези, които обичат. Освен това, астрологът MaKayla McRae казва на Bustle , „Водните знаци са много подходящи в своите интуитивни, проницателни умения. Докато всеки изпитва емпатия, Рибите са особено известни с желанието си да предоставят помощ на другите. Това им позволява да помагат на другите да свалят здравите си брони и бъди уязвим.”

Необходима е голяма степен на уязвимост, за да може една връзка да работи, така че Рибите са на първо място в това да имат грижата и комуникацията, необходими за просперитет.

Дева (23 август до 22 септември)

Като естествено методични и логични мислители, Девите имат пресметнат подход към всичко, което правят. Те също така са изключително строги към себе си, според астрологичните зодиакални знаци , което означава, че е малко вероятно да преценят погрешно личното разочарование, което биха си нанесли след изневяра. Те обичат да споделят и уроците, които научават чрез тези изчисления. 

По този въпрос Райън Марквард казва на Bustle , „Тези уроци [девите усвояват] са безценни не само за собственото им израстване, но и за това да помогнат на другите хора да станат по-добри версии на себе си.“ Трудно е да си представим, че някой с толкова много изградени знания и безстрашен мотив за самоусъвършенстване би се хванал да действа въз основа на мисли за изневяра. Ако можете да се справите с градивната критика на Девата и да ги приемете такива, каквито са, притесненията за изневяра няма да са нещо на вашия радар.

„Когато Девите се доверяват на естествената си способност за изцеление, те са знакът, който оказва най-голямо въздействие върху реалния свят, защото закотвят енергията във физическия свят. Те съживяват чудеса по начини, които другите хора всъщност могат да разберат“, казва Марквард .

Козирог (22 декември до 19 януари)

Козирозите са известни с това, че са толкова съсредоточени върху работата в живота, защото се стремят да постигнат целите си, включително мечтаната къща и семейно структуриран живот. Олга Верк, астролог в Not Retrograde, казва за Well + Good , „Козирозите се чувстват най-комфортно, когато са си поставили правила, които да следват“, следователно, което прави измамата невероятна за тях. Не само любовта им към структурата, но и тяхната работохолична природа добавя трудности при балансирането на една успешна връзка в живота им, да не говорим за две. 

Освен това, астрологът Нина Кан казва на  Bustle : „Те работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата – и докато това обикновено ги прави мощни на работа, понякога може да причини дисбаланс в други части от живота им. Важно е за Капс да намира време и за извънкласни дейности.” Не че измамата е извънкласна дейност, но схващате картината.

За Козирога е важно да могат да процъфтяват в своята област, така че ако сте в състояние да им дадете необходимото пространство, за да постигнат целите си, те трябва да са напълно доволни от своя човек. Другите земни знаци – Телец и Дева – се съчетават прекрасно с Козирозите поради подобните им стремежи към успех.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Въпреки че Водолеите са привлечени от тръпката да разгадават хората и да се влюбват в идея, а не в човек, те са склонни да развият чувство на негодувание към партньорите си, когато очакванията са поставени на масата, според Co—Star  Astrology . Въпреки че не е непременно мотив да бъдете измамник, това може да добави напрежение в отношенията. 

По този повод астрологът Лиза Стардъст споделя с HelloGiggles , „При този знак, може би повече от всеки друг, техните партньори трябва да ги обичат такива, каквито са, или да вървят мирно.“ Причината за това най-вероятно е, че „границата между гениалността и лудостта е тънка за Водолеите, защото те са склонни да бъдат странни типове, които изглеждат направо луди“, обяснява астрологът от Spiritual Discovery Линда Бери пред BestLife . Тези характеристики са това, което кара повечето хора да смятат Водолея за най-свободолюбивия от зодиака, а също и това, което кара този дълбокомислещ воден знак да заеме място някъде около средата на нашия списък.

Въпреки че не са известни като особено неверни, не може да се каже какво може да направи един Водолей, ако им омръзне и духът им започне да се лута.

Стрелец (22 ноември до 21 декември)

Ако имате Стрелец в живота си, знаете, че те са носителите на приключенския дух. Те се търкалят с ударите на спонтанността, което означава, че могат да си навлекат някакви проблеми – най-вече заради хаоса, за който жадуват – от време на време. По този въпрос астрологът Линда Бери разкрива пред HYPEBASE, „Управляващата планета на този огнен знак е Юпитер, който насърчава [Стрелеца] да прекалява, когато става въпрос за изразяване на емоциите си, като ги довежда до крайност“ (чрез Yahoo! ) .

Когато Стрелеца види нещо, което харесва, няма нищо, което да го спре да го получи. Опасяваме се потенциално, че това може да се случи и с любовния им живот – обвързан или не. „В междуличностните взаимодействия те са способни да променят комуникацията си, за да отговарят на нуждите и перспективите на другите хора“, обяснява Макайла МакРей пред Bustle . Това демонстрира способността на Стрелеца да очарова когото и да е, към когото могат да обърнат поглед – и любовта им към приключенска тръпка може да замъгли преценката им, когато са в разгара на момента.

Лъв (23 юли до 22 август)

Когато мислим за звезди като Дженифър Лопес и Кайли Дженър, мислим за типа хора, които осветяват стаята, командвайки светлината на прожекторите. Това е така, защото и Джей Ло, и Дженър са зодия Лъв и също като смелия и смел лъв, който символизира зодия Лъв, Лъвът е уверен, обича да бъде център на внимание и има порок за драма. Лъв управлява Петия дом на романтиката и себеизразяването, който се занимава с любовта, флирта и срещите (чрез астролога Мареса Браун от InStyle ). 

Астрологът и сексологът Стефани Айрис Уайс казва на Well + Good , „Разкошните предварителни похвали за Лъв – започвайки с сутрешни текстове за това колко са привлекателни за вас, например – винаги е победа.“ Това показва, че ако вашият Лъв не е най-ярката звезда, която разтърсва вашия свят, вниманието им скоро ще започне да се насочва към някой, който ги кара да се чувстват като най-доброто нещо след нарязания хляб. Но хей, ние го даваме на Лео за това, че имат самолюбието и уважението, което заслужават.

Овен (2 март до 19 април)

Овенът, като огнен знак е известен със своята пламенна енергия и огнена ярост. Те обичат преследването на срещи и лесно се отегчават (чрез Днес ). Овенът не се символизира от овена без причина; Точно както астрологът Каролин Фокнър казва на Добре + Добре  , че „овните първо мислят с рогата си и се тревожат за останалото по-късно“, Овенът вероятно ще направи същото. 

Анабел Гат, старши астролог на VICE и автор на „ The Moon Sign Guide “, обяснява на Bustle , „Като кардинален знак и първи знак на зодиака, те са склонни да бъдат „първи“ в нещата и докато натрупват опит, това бързо движещият се огнен знак става много добър в разбирането какво е загуба на тяхната енергия и какво си струва тяхната инвестиция, какво ще донесе най-добра печалба или най-добра стойност.”

Ако Овен вижда, че сегашната им връзка не носи енергията, която първоначално са си представяли, той ще промени приоритетите си и ще преследва нещо друго, към което е по-привлечено. Това може да се преведе във връзки, така че ако излизате с Овен, трябва да поддържате нещата интересни или може да рискувате да загубите партньора си.

Везни (23 септември до 22 октомври)

Известни като „социалните пеперуди“ на зодиака, Везните са страхотни флиртаджии. Въпреки че те искат да си поставят чара, изглежда, че по-често тези любители на естетиката не знаят какво всъщност искат от една връзка (чрез Horoscope.com ). Тъй като те обичат да общуват, това ще ги привлече на много партита и събития – и, за съжаление, това най-вероятно е начин да срещнете някой друг извън връзка. 

Относно Везни, астрологът Нина Кан пише за  Bustle : „Тези бебета на Венера със сърцати очи понякога могат да бъдат прекалено заети с любов и взаимоотношения – и това може да им попречи да видят по-голямата картина или да хванат червените знамена на хората.“ Тъй като Везните не са добри в общуването – тук говорим за големите хора, които харесват хората – след като открият червените знамена на партньора си, които не са забелязали в началото, използването на думите им, за да излязат от връзка, няма да бъде тяхно силен костюм. Те предпочитат да избегнат конфликта и потенциално да се окажат тайно в обятията на друг.

Близнаци (21 май до 20 юни)

Скъпи Близнаци: наистина съжаляваме, че вие ​​винаги се оказвате „лошите“ във всеки списък. Но ако всъщност сте Близнаци или познавате такъв, тогава знаете, че Близнаците обичат всичко . „Играчите на зодиака“ е неудачен термин, който изглежда се появява, когато се обсъжда този див, но магически въздушен знак. 

Поради нуждата на Близнаците да процъфтяват в различни среди, това също означава, че е малко вероятно Близнаци да процъфтяват само с един партньор (чрез Днес ). Всъщност астрологът Тамери Атер-Нтони споделя с Bustle , „Те имат любов към разнообразието и жажда за нови изживявания, което влияе върху репутацията им на майстори във всички занаяти.“ Някой, който жадува за вълнението от нови преживявания и обича да скача от нещо на нещо или човек на човек, за съжаление се нарежда в нашия списък като номер едно за най-склонни да изневеряват. 

Важно е обаче да погледнете от добрата страна. Тъй като Близнаците са склонни да бъдат доста аналитични, тяхната способност да обработват информация по интересни, креативни начини показва, че Близнаците биха били твърде пресметливи, за да се ангажират с някого в дългосрочен план; те ще знаят кога отдаденият живот не е за тях.